Kamenovan voz kod Čačka

Preduzeće "Srbija voz" je saopštilo da su jutros u 7:10 časova, na izlazu iz železničke stanice Čačak, napoznate osobe kamenovale novi, savremeni elektromotorni voz Štadler, koji je saobraćao na relaciji Kraljevo-Požega i tom prilikom oštećena je karoserija voza.
Kamenovan voz kod Čačka
Foto: 021.rs
"Srbija voz" je slučaj odmah prijavio nadležnim organima MUP u Čačku.
 
U ovom preduzeću apeluju na celokupnu javnost da se, kako su istakli "vozovi sačuvaju od nasilnog uništavanja, jer su posledice ovakvih događaja ugrožavanje bezbednosti putnika i redovitosti saobraćaja".
  • StAV

    30.09.2019 20:53
    Indija i tako to
    Hocemo li se voziti po krovovima autobusa i vozova uskoro?!
  • Servus

    30.09.2019 12:32
    Ziveo sam u Africi i secam da se desavalo da kamenuju ljude ako zadjete malo dublje od glavnih gradskih bulevara odnosno one za koje se vidi da su iz Evrope da su stranci.. Tuzno je to sto citam da i kod nas nije iskorenjena pojava, nismo mi slucajno tu gde jesmo..
  • SUMP

    30.09.2019 11:32
    Verovato autobuskim prevoznicima opao promet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.