Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
MARATONSKA PREDIZBORNA KAMPANJA Kandidati za gradonačelnika Banjaluke ne miruju

MARATONSKA PREDIZBORNA KAMPANJA Kandidati za gradonačelnika Banjaluke ne miruju

Da predizborna kampanja u Banjaluci za naredne lokalne izbore uveliko traje može se videti samo letimičnim pogledom na društvene mreže dvojice kandidata za gradonačelnika Banjaluke – Igora Radojčića (SNSD) i Draška Stanivukovića (PDP).

Foto: privatna arhiva / RAS Srbija

Njih dvojica su za sada jedini zvanični kandidati u trci za gradonačelnika, nakon što su lideri njihovih partija javno obznanili njihova imena, pa stoga nije ni čudo što su i jedan i drugi zadali sebi žestok tempo i pretrpali raspored raznim aktivnostima, ne mirujući čak ni nedeljom.

Od izgradnje igrališta, obilaska banjalučkih gradskih i prigradskih naselja i razgovora s građanima, preko krpljenja ulica, sadnje drveća, čišćenja, pa do protesta – široka je lepeza aktivnosti koje svakodnevno možete videti na društvenim mrežama dvojice „ljutih“ rivala, koji će se u oktobru naredne godine boriti za fotelju prvog čoveka Banjaluke.

Pogledom na njihove profile stiče se utisak da ni jedan ni drugi nikada ne spava, a da li će tako biti i nakon lokalnih izbora, to ćemo tek da vidimo.