REZZIME DANA (subota): Odlično ste prošli, ako ste izbegli nesrećni Dortmund

Vreme čitanja: 4min | sub. 28.09.19. | 22:30

Pogledajte ko vam je 28. septembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

ŠEFILD JUNAJTED - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 0:1
Liverpul je još uvek nezaustavljiv! Redsi nisu blistali u Šefildu, propisno se obrukao Sadio Mane, ali se na kraju Junajted samouništio. Za to je bio odgovoran golman domaćih Din Henderson, kojem je lopta u 70. minutu utakmice prošla kroz ruke i noge nakon snažnog, ali ne i neodbranjivog udarca Žoržinja Vajnalduma - 1:0 (0:0). Kako god, dvojka je na kraju zaokružena.

 
ČELSI - BRAJTON (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0
Čelsi je održao čas fudbala Brajtonu, ali mu je bila potrebna sreća i glupost gostiju da bi otvorio vrata pobede – 2:0. Sevale su šanse pred golom Brajtona, tresa se i stativa posle šuta Abrahama, ali lopta nije htela u gol. Čelsi je poveo tek u 50. minutu golom Žoržinja iz penala pošto je prethodno Vebster napravio veliku glupost i srušio Mejsona Maunta. Do tada Brajton nije imao nijedan šut na utakmici… Čelsi ih je imao desetak od čega polovinu u okvir gola. Konačno je u 76. minutu jedna šansa Plavaca pretvorena u pogodak. Vilijan je sve sam uradio po desnom krilu, ušao pre gol i onda projektilom u bliži ugao rešio pitanje pobednika.
 
 
JUVENTUS - SPAL (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:0
Rutinski, onako „juventusovski“. Juventus je zabeležio petu pobedu od početka sezone pošto je na svom terenu pobedio SPAL 2:0 i napravio sjajnu uvertiru za Derbi Italije narednog vikenda protiv Intera. Bjnakoneri ne igraju neki spektakularan fudbal, ali kontrolišu situaciju, nižu pobede i prave sve veći pritisak na lidera Inter. Danas su relativno lako došli do pobede protiv gostiju iz Ferare.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

TOTENHEM - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1
Spursi su lepo otvorili meč protiv Sautemptona, ali su onda samoubilačkim potezima sami sebi zapržili čorbu. Ipak, Hari Kejn je uspeo da donese pobedu od 2:1. Počelo je golom Tangija Ndombelea u 24. minut. Francuz je sjajno šutirao na dodavanje Sona i delovalo je da Totenhem ide ka rutinskoj pobedi. A onda serija gluposti domaćih fudbalera…Serž Orije u 31. minutu isključen zbog glupog žutog kartona, da bi sedam minuta kasnije kapiten Loris neverovatnom greškom poklonio izjednačenje Daniju Ingsu. Ipak, poluga Eriksen – Kejn je profunkcionisala kada je bilo najpotrebnije i donela pobedu Spursima.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

EVERTON - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 1:3
Kockao se Pep Gvardiola, izbrao da na Gudisonu igra sa kombinovanim sastavom bez Serhija Aguera i Davida Silve koji su ušli u drugom poluvremenu, ali je na kraju ostvario cilj i upisao novi prvenstveni trijumf od 3:1. Malo sreća (jer je Džeri Mina imao strašnu šansu za 2:2 u 79. minutu), malo i individualni kvalitet Rijada Mareza (sjajan gol iz slobodnjaka) i eto nove pobede u poteri za Liverpulom.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

MONAKO - BREST (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 4:1
Konačno pravi Monako. Ekipa Leonarda Žardima vratila se izgleda na pravi put pošto je zabeležila drugu ubedljivu pobedu u nekoliko dana u prvenstvu. Posle Nice koju su isprašili sa 3:1 u sredu, Kneževi su večeras bili neumoljivi i prema Brestu koji je počašćen sa četiri komada u Monte Karlu (4:1) pa su se pomerili ka sredini tabele i 13. mestu. Uspešan tip i za vas, kao i sasvim solidna kvota koja je uhvaćena na ovom susretu.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

AJAKS - GRONINGEN (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 2:0
Retke su situacije bile i ove i prošle sezone da Dušan Tadić odigra 90 minuta za Ajaks i da golom ili asistencijom ne učestvuje u pobedi Kopljanika. Upravo tako nešto dogodilo se večeras. Šampion Holandije slavio je protiv Groningen sa 2:0, a da srpski reprezentativac nije "umešao svoje prste". A sve je bilo mnogo lakše nakon što je gost ostao sa igračem manje na terenu, zbog prave pravcate gluposti. Srećom po vas, tip je zaokružen.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

BENFIKA - SETUBAL (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 1:0
Mučila se Benfika da slomije otpor gostiju iz Setubala, mogla čak i da prva primi gol, nije uspevala da stvori neku zicer šansu, a onda je na scenu stupio Karlos Vinisijus. Brazilac se majstorski snašao u gužvi pred golom protivnika, prebacio golmana, a onda poslao loptu u mrežu. Ispostavilo se da ja taj gol bio dovoljan Benfiki da upiše novu pobedu. Iako je u finišu meča strahovala za tri boda jer je Tarabt u 80. minutu zaradio crveni karton, a Vitorija imala neke solidne prilike za izjednačenje. Dobro je ispalo po vaše tikete...

Pročitajte opširnije u izveštaju.

GENT - KORTRAJK (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0
Tim u najboljoj formi protiv tima u najgoroj formi... I ishod je nekako već unapred očekivan. Gent je danas gotovo bez ikakvih problema savladao Kortrajk na svom terenu, iako je na prvi pogodak čekao sve do sredine drugog dela igre. Tada na scenu stupa fudbaler zanimljivog prezimena, Ngadeu-Ngaduđi i donosi radost navijačima (a naravno i vama), a da bi sve kao šlag na tortu krunisao Dejvid novim pogotkom u 87. minutu za konačnih 2:0. Lepotica i prolazak kvote 1,25...

PRECRTANO

DORTMUND - VERDER (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 2:2
Kada se tamo negde u maju crta bude podvukla, vrlo lako bi moglo da se dogodi da bodovi prosuti kao večeras protiv Verdera kod kuće, ili oni u Berlinu protiv Uniona pre nekoliko nedelja, budu ključni. Ključni za gubitak titule, naravno. Borusija iz Dortmunda još jednom je kiksnula, bodove joj odneo desetkovani Verder (2:2) i posle šest kola Bajern je već stekao prednost. Vi naravno možete da budete izuzetno nezadovoljni.

Pročitajte opširnije u izveštaju.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara