Najnovije vesti
Zabava
ava karabatic se kandiduje za predsednicu

TEŠKO BILO HRVATIMA Ava Karabatić najavila kandidaturu za predsednicu, reakcije JAVNOSTI SU PRAVI HIT

Predsedničkoj kampanji u Hrvatskoj sada se priključila i starleta Ava Karabatić, koja je na Instagramu objavila da će se kandidovati za predsednicu.

Ava Karabatić Foto: Milan Ilić / RAS Srbija
Ava Karabatić

Iako su neki isprva mislili da se radi o šali, ona tvrdi da je "mrtva ozbiljna" i da, kako kaže, više ne može da gleda loše stvari koje se dešavaju u njenoj državi.

- Ipak sam odlučila. Kandidovaću se na predsedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobijam na Instagramu i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja zna da se izbori za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više da gledam kako se mojoj državi događaju loše stvari - napisala je Karabatić.

Pročitajte još

Navela je da su "svi su slepi pored zdravih očiju, mladi odlaze, natalitet pada" i dodala da zna da će imati puno "hejt" komentara jer je "kao starleta".

Ava navodi da ona nije obična lepotica već i da je visoko obrazovana, kao i da govori nekoliko stranih jezika, a da se pored voditeljke ostvarila i u ulozi glumice, ali je napisala i svoju autobiografiju, što je kaže, čini i spisateljicom.

- Naravno, nisu bitne moje umetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim - napisala je ona.

Ipak, koliko god Ava bila sigurna u sebe i dobar plasman na izborima, oni koji su na društvenim mrežama ispratili njene izjave smatraju da ona nikada ne bi bila dobra predsednica.

"Tvoje slike su previše provokativne da bi bila dobra političarka" , "Ava, ne loži se" , "Šta će nas sve snaći, bolje je da pobegne ko može" , samo su neki od komentara ispod Avinih fotografija.

Tviter je takođe aktivan, pa je starleta postala razlog podsmeha. Na ovoj društvenoj mreži, njenu kandidaturu ne smatraju ozbiljnom, već se šale na račun starlete.

Još Avinih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.