Đoković pred povratak na teren: Veoma sam uzbuđen

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Tokio gde će po prvi put u karijeri nastupati na turniru u prestonici Japana. Đoković se oporavio od povrede levog ramena i trebalo bi da zaigra na "Rakuten openu", koji je na programu od 30. septembra do 6. oktobra.

Novak još ne zna protivnika u prvom meču od povratka sa pauze zbog povrede ramena, koju je zaradio tokom Ju-Es opena.

Prvi reket planete je u Njujorku igrao pod jakim bolovima, zbog čega je morao da preda duel osmine finala Stanu Vavrinki.

"Ovo je prvi put za mene da se nalazim u Tokiju kako bih nastupio na 'Rakuten openu'. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da vas sve vidim tamo kako podržavate ne samo mene, već sve tenisere tokom naredne nedelje. Hvala vam", kazao je Srbin po dolasku u Japan.

On je već "osetio" teren na "Arijake koloseumu" i odradio trening sa domaćim igračem Tarom Danijelom.

Đoković će osim singla nastupati i u dublu konkurenciji, a partner će mu biti Filip Krajinović.

Postavljen je za prvog nosioca i najveći konkurenti za titulu biće mu Hrvati Borna Ćorić i Marin Čilić, Belgijanac David Gofen, Kanađanin Denis Šapovalov...

"Rakuten open" je turnir iz serije 500, igra se za nagradni fond od 1.895.290 dolara, a titulu ove sezone neće braniti Danil Medvedev.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво