REZZIME DANA (petak): Francuzi pokvarili veče...

Vreme čitanja: 4min | pet. 27.09.19. | 23:08

Pogledajte ko vam je 27. septembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

VILJAREAL - BETIS (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 5:1
Puče petarda na Madrigalu. Odličan fudbal igra Viljareal ove sezone, što je dokazao ne samo u susretima sa najvećim klubovima Španije, već i na otvaranju sedmog kola La Lige, jer je na svom stadionu isprašio Betisa – 5:1.

Pročitajte opširnije u izveštaju

LOKOMOTIVA ZAGREB - DINAMO ZAGREB (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 0:4
Niste pogrešili kada ste na tiket ovog petka stavili Dinamo iz Zagreba... Bez ikakvih problema je ovaj klub došao do velike pobede protiv Lokomotive u gradskom derbiju i tako ponovo izbio na čelo tabele hrvatskog prvenstva. Kadžior, Olmo, Orsić i Gavranović su u potpunosti izbušili mrežu domaćina i omogućili vam da lagano ovde zaokružite lepu dvojku i prolaz tiketa.

KARABAG - SUMGAJIT (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 2:0
Zanimljivo, danas ste jedan par potražili u dalekom Azerbejdžanu gde ste tipovali da će domaći Karabag pobediti Sumgajit. To vam se isplatilo, pošto je višestruki učesnik evropskih kvalifikacija iz ove zemlje slavio uz dva postignuta gola. Po gol Kintane i Gimralija u oba poluvremena bio je dovoljan da se zaokruži kec i prolaz na ovoj utakmici.

BAŠAKŠEHIR - RIZE (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 5:0
Mi smo čekali pravi Bašakšehir, a u Bašakšehiru su čekali pravog Danijela Aleksića. Kada su svi dočekali sve došao je i očekivan rezultat jednog od najboljih turskih klubova. U premijernom meču 6. kola tamošnje Superlige, Bašakšehir - Rize 5:0, uz sjajnu partiju srpskog internacionalca i dva njegova gola. Prolazak za vaše tikete!

Pročitajte opširnije u izveštaju

DINAMO BUKUREŠT - VOLUNTARI (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:1
Ruku na srce, u uvodnom susretu devetog kola velikan iz Bukurešta je osvojio tri boda. I to protiv ubedljivo najlošijeg tima Lige 1, Voluntarija – 2:1. Gostima je ovo bio šesti uzastopni poraz, pa razloga za veliko zadovoljstvo u Dinamu nema. Pogotovo što je favorit morao baš da se namuči da bi obradovao navijače, o čemu svedoči činjenica da je Voluntari promašio jedanaestreac u trenutku kad je imao gol zaostatka.

Pročitajte opširnije u izveštaju

UNION BERLIN - AJNTRAHT FRANKFURT (tip 2, kvota 2,40) - rezultat 1:2
Ajntraht slavi prvi pobedu na strani ove sezone i prvi trijumf generalno nakon tri nedelje posta. Četa Adija Hitera nije blistala, čak je bila u podređenom položaju kada se pogleda konačna statistika, ali individualni kvalitet odneo je prevagu. Novi napadački tandem Ajntrahta Bas Dost - Andre Silva odradio je svoj deo posla onako kako se očekivalo, obezbedio veliku prednost od 2:0, pa je Unionu kasnije ostalo samo da ublaži poraz.

Pročitajte opširnije u izveštaju

EKSCELZIOR - PSV II (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 5:2
Jedan od tipova koji su najlakše prošli večeras. Ekscelzior je bukvalno samleo mladi tim PSV-a za manje od pola sata igre, koliko mu je bilo potrebno da postigne četiri gola. Gosti su se na tren vratili u meč, za dva minuta sredinom drugog dela postigli dva gola, ali to je bilo sve od njih. Ekscelzior je do kraja potvrdio siguran trijumf petim pogotkom...

FULAM - VIGAN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0
Došlo vreme da i Fulamu krene. Davno je bio 21. avgust kad je sa četiri lopte u mreži sa Krejven kotidža ispraćen Milvol, u međuvremenu se mučio povratnik u Čempionšip, patio je duže od mesec dana, nikog nije pobedio pet vezanih utakmica, da bi u devetom kolu Fortuna napokon namignula ekipi Aleksandra Mitrovića.

Pročitajte opširnije u izveštaju

PRECRTANO

TROA - ORLEAN (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:2
Troa je ekipa iz vrha koja je bila u seriji pobeda do večeras. Orlean, s druge strane, jedan od retkih timova bez pobede u novoj sezoni. Logično je bilo gađati keca na ovakvu kvotu, međutim... Ni sjajan start, vođstvo od 1:0 u 16. minutu, nije bilo dovoljno za pobedu. Samo deset minuta kasnije gosti su izjednačili, a onda početkom drugog dela okrenuli rezultat u svoju korist.

AVR - ŠATERU (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:1
Avr je u padu forme, to je bilo jasno posle dva vezana remija u prethodna dva kola, međutim očito vas je povukla lepa kvota protiv tima koji poput Orleana do večeras nije imao pobedu. Avr je bio tek nešto bolji, od 70. minuta oba tima igrala su s čovekom manje, a to je više godilo gostima. Kada su domaći krenuli na sve ili ništa Šateru je to kaznio. Igrao se 91. minut...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara