Načelnik bolnice dao otkaz i odneo sve iz kancelarije: Od fotelje do tuš-kabine

Nakon što su lekari Zavoda za radiologiju Kliničko-bolničkog centra u Osijeku zatražili smenu načelnika Tamera Salhe, direktor KBC-a Željko Zubčić zamolio je načelnika, koji je inače i njegov venčani kum, da podnese ostavku.

Tamer Salha nije samo podneo ostavku, već je dao i otkaz i napustio bolnički centar u Osijeku.

Istog dana, tokom večeri, Salha se vratio u zgradu bolnice kako bi kamionom porodične firme prevezao svoje stvari iz kancelarije.

Hrvatski mediji navode da je iz kancelarije odneo sve – ugaonu garnituru, fotelje, sto, krevet i zavesu za tuš kabinu.

"Dopustio sam mu da svoje stvari odnese iz ureda. Nisam znao što će odnijeti. Valjda je odnio ono što je njegovo", izjavio je Željko Zubčić, direktor bolnice u Osijeku.

Iznošenje nameštaja je fotografisao radnik u Zavodu za radiologiju, koji je sliku objavio na društvenim mrežama.

Među onima koji su ga podržavali, mediji saznaju da je načelnik Salha bio podvrgnut linču zbog toga što je neko vreme pokušavao da uspostavi red, što nekim lekarima nije odgovaralo.

U medijima se navodi da je traženje ostavke Salhu povredilo privatno i poslovno. On je odbio da komentariše medijske napise i kaže da je stvari odneo uz prethodno odobrenje direktora.

"Odluku o otkazu nisam donio ishitreno niti nepromišljeno, već trezveno i nakon dovoljno promišljanja", izjavio je Tamer Salha.

U međuvremenu je naručen nameštaj za kancelariju novopostavljenog načelnika Zavoda za radiologiju Kliničko-bolničkog centra u Osijeku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво