Široki u Nišu, Čolović na Marakani

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.09.19. | 18:58

Delegirane sudije za 10. kolo Superlige

Četvrti put u karijeri Zoran Široki deliće pravdu na utakmici između niškog Radničkog i Partizana. Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije delegirala je danas arbitra iz Smedereva da vodi sutrašnji derbi kola na Čairu.

Radnički će u najzanimljivijem meču 10. runde Superlige ugostiti zahuktali Partizan, a Široki će biti centru. U tri prethodna navrata kada je on vodio duele ova dva kluba, dva puta su pobedili crno-beli: bilo je 3:1 u Humskoj u septembru 2017 i 3:1 na Čairu u maju iste godine, dok su Nišlije slavile sa 1:0 na svom terenu u martu prošle godine.

Izabrane vesti

Široki je, inače, jednom sudio Partizanu ove sezone i to na utakmici u Kruševcu, gde su crno-beli upisali jedan od dva ovosezonska kiksa (2:2).

Utakmicu Crvena zvezda – Mačva na Marakani sudiće Dragan Čolović. On je četiri puta u karijeri vodio mečeve šampiona i sva četiri puta su slavili crveno-beli.

Meč Mladost – Vojvodina sudiće Milan Mitić, duel Proleter – Napredak vodiće Petar Piper, okršak TSC – Rad je dodeljen Đorđu Maksimoviću, dok će Spartaku i Čukaričkom suditi Miloš Đorđić. Na centru na TC stadion u duelu Voždovca i Inđije biće Nenad Minaković, dok će Novak Simović deliti pravdu na utakmici Javor – Radnik.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara