AKTUELNO

Zagolicala maštu svima!

"Kada je nestala strast u tvom braku?" - bilo je pitanje koje je publika ove večeri postavila Dalili Dragojević. Sadržaj ovog pitanja iznenadilo je ovu zadrugarku koja je počela da tvrdi kako je u njenom braku sve u najboljem redu.

Foto: TV Pink Printscreen

Molim? Bože! Meni je muka više od tih pitanja da je nestala strast. Ja stvarno ne znam šta ljudima znači strast. Nikada nije isplivao video našeg s*ksa. Izgleda da je ljudima ovde jedino s*ks poenta. Mi smo tri godine zajedno i nemam potrebu sada nešto da pokazujem - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, odmah se oglasila i Miljana Kulić koja je izjavila kako je primetila da strasti između Dalile i Dejana više nema, kao i da je to nedavno saopštila Leposavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to komentarisala kod Leposave. Drago mi je što su gledaoci videli ono što ja pričam. Rekla sam Leposavi da se Dalila i Dejan mnogo vole, ali da stras ne vidim i da su u krevetu kao baba i deda. Činjenica je da bi trebalo Zola da se ugleda na Dejana, kada je reč o ponašanju muškaraca prema ženama. Ja vidim da se oni vole - pričala je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'