AKTUELNO

Ulovila ih u akciji!

"Koliko si od jedan do deset zaljubljena u Tomovića" - bilo je pitanje koje je večeras postavljeno Ivani Krunić. Tom prilikom ova ukućanka rekla je kako na Vladimira gleda samo kao na druga. Inače, Ivana u spoljnjem svetu ima dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Za vreme ove teme ukućani su govorili kako Ivana Krunić nije iskrena, a onda je Jelena Krunić otkrila da je videla Vladimira i Ivanu u vrelom emotivnom zanosu. Jelena je tvrdila i kako joj je Ivana Krunić preotela dečka, pevača Vladimira Matovića

I ona? - ostala je šokirana Dalila.
Ja nisam zaljubljena u Vladimira. Vladimir mi je ekstra drug, on mi je podrška ovde. Planove sa njim nemam. Moje ponašanje prema njemu je isto kao i prema svim ukućanima. Čula sam priče, ali toga nema kod mene - izjavila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Videla sam jako emotivne zagrljaje nje i Tomovića, i poljupce u vrat. Mislim da više tog dečka napolju nemaš! Mislim da si zaljubljena! Ja nisam mogla da verujem da je to ta devojka koja ima dečka, kada sam je videla sa Tomovićem - pričala je Jelena Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo celo Jelenino ponašanje, dešava se iz razloga što sam pokušala da odbranim Filipa Reljića - nastavila je Ivana Krunić.

Pink.rs

A nije možda zato što si pisala njenom dečku - upitao je Milan, a Ivana je to negirala.
A nije tačno? Ovako, Ivana, da li ne postoji vaše dopisivanje koje je vodilo ka tome da ti flertuješ sa njim? Pozdrav za Vladimira Matovića! - nastavila je da priča Jelena.
Ja ceo dan čujem prozivke, zbog Vladimira Tomovića. Ova Jelenina priča koju je spomenula, desila se pre desetak godina. Ja sam imala saradnju sa Elitnim odredima. Ja tada nisam znala da Vlada ima veze sa Jelenom, oni su za mene bili drugovi. Izašla je jedna slika na kojoj smo bili Vlada i ja, Jelena mi je pisala. Ja pojma nisam imala tada da su u vezi. Ja to nikada ne bih uradila - govorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam patila godinama za tim dečkom! Ja sam mu u rijalitiju bila verna kao pas, drugog dečka nisam zagrlila! - govorila je Jelena Krunić posle ovoga.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

#Rijaliti Zadruga

'