Milena Ivanović: Rado, ni reč o Oliveru

S. J. M.

26. 09. 2019. u 23:10

Milena Ivanović, supruga pokojnog lidera GI SDP govori za naš list. Bilo je više od sto ročišta, a Trajkovićeve nigde

Милена Ивановић: Радо, ни реч о Оливеру

RADA Trajković ima najmanje prava da uzima u usta Oliverovo ime. Gde je bila tri i po godine kada je uhapšen, kada smo imali mnoštvo aktivnosti skoro svakog dana, organizovali mitinge, konferencije, kad su ga puštali da iz pritvora izađe za slavu i dečji rođendan? Nikada se ni na jednoj akciji nije pojavila.

Ovako, prilično ogorčeno, u izjavi za "Novosti", reaguje Milena Ivanović, supruga ubijenog lidera GI SDP, a povodom toga što je Rada Trajković, članica koalicije "Sloboda", započela kampanju za izbore na KiM s mesta gde je ubijen Oliver Ivanović.

Milena Ivanović kaže da je Trajkovićeva za sve te godine pozvala samo jednom, posle hapšenja i to na Oliverov broj telefona:

- Nikada nije došla ni na jedno ročište, a bilo ih je više od sto.

Drugi su, ipak, dolazili. Zaparalo mi je uši to što je govorila, kad se "izvinila porodici što ga koristi u kampanji, jer Oliver ne pripada samo porodici, već je heroj za sve Srbe". On to jeste, ali nije heroj onih koji, dok je bio u pritvoru, nisu ni pozvali, a sad koriste njegovu smrt za ličnu promociju. Bogdan i ja ne primamo izvinjenje.

Ona kaže da Oliver i Rada Trajković nikada nisu bili u dobrim odnosima:

- Pričali su mi o njihovim sukobima, a znam i kako je o njoj govorio. Međutim, ona sad koristi što njega više nema. Ona treba da postavi granicu preko koje neće ići, da predstavama ne punimo tabloide, jer ima nas koji znamo mnogo više o Oliverovom životu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)