Petak, 05.11.2004.

20:36

Lista kandidata za radiodifuzni savet

Izvor: FoNet

Default images
Odbor Skupštine za kulturu i informisanje potvrdio je listu kandidata za članove Saveta republičke radiodifuzne agencije.

Na listi, koja će biti prosleđena Skupštini Srbije na usvajanje, nalaze se Aleksandar Vasić, Ljiljana Djurđevac, Bojan Jovanović, Vladimir Cvetković, Nenad Cekić i Vukman Čović.

Listu kandidata rektora univerziteta u Srbiji čine Miroljub Radojković i Svetozar Stojanović, dok su na listi Udruženja radiodifuznih javnih glasila, Udruženja novinara, profesionalnih Udruženja filmskih i dramskih umetnika i profesionalnih udruženja kompozitora Slobodan Djorić i Milorad Jakšić Fanđo.

Na listi kandidata domaćih nevladinih organizacija i udruženja građana su Velimir Milošević i Izabela Krasić, a na listi kandidata crkava i verskih zajednica episkop jegarski Porfirije i Aleksandra Janković.

Predsednik odbora Aleksandar Lazarević je rekao da bi Skupština Vojvodine trebalo da predloži svoje kandidate na prvom narednom zasedanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: