Škoro odgovorio Vučiću: Bolje biti pevač nego dostavljač kod ratnog zločinca 1Foto: Facebook / Miroslav Škoro

Kandidat za predsednika na izborima u Hrvatskoj Miroslav Škoro odgovorio je na društvenim mrežama predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na prozivke koje mu je uputio.

„Čujem da mi je ‘veliki državnik’ Vučić poručio kao ‘pevaču ili šta li već’ da pročitam knjige iz psihologije, u kojima ću videti da ‘o budućnosti uvek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savest nemirna i koji imaju nešto da operu iz prošlosti“, napisao je Škoro, prenosi N1.

Kaže da njemu „ne trebaju knjige iz psihologije da bi analizirao Vučića“.

„Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvek govore više od hiljadu reči. A zaključak koji se nakon ove fotografije nameće, samo je jedan – bolje biti ‘pevač ili bilo šta već’, nego dostavljač kod ratnog zločinca“, napisao je Škoro na Feksbuku.

https://www.facebook.com/MiroslavSkoroofficial/photos/a.1361864807214181/2506555826078401/?type=3

Vučić je u utorak ocenio, komentarišući anketu HRejtinga koju je objavio HTV o odnosima Srbije i Hrvatske, da Hrvati imaju „nepogrešiv njuh“ da svakog ko radi u interesu Srbije stave na prvo mesto kao svog protivnika.

Komentirajući ocene i poruke Miroslava Škora o prošlosti i budućnosti, Vučić je, rekao da „tom pevaču ili šta li je već“, želi da poruči da pročita knjige iz psihologije i da ćetamo videti da „o budućnosti uvek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savest nemirna i koji imaju nešto da operu iz prošlosti“.

Škoro će biti protivkandidat Kolindi Grabar Kitarović na predstojećim izborima za predsednika Hrvatskoj krajem godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari