Šutnite "Penal za život" i pomozite deci!

Jedinstvena humanitarna akcija "Penal za život" koja vam pruža priliku da okušate umeće šutiranja penala poznatim golmanima i javnim ličnostima, a pritom i postanete donator Humanitarne organizacije Zajedno za život, biće održana u četvrtak od 19 časova u šoping centru Stadion.

Iako je poznato da je na Krovu ovog šoping centra, stadion fudbalskog kluba Voždovac, ovog puta akcija će biti održana u centralnom atrijumu SC Stadion, nivo 0, što će je učiniti još interesantnijom za sve koji žele da stanu "oči u oči" sa poznatim golmanima, kao i ličnostima iz sveta sporta i javnog života.

U holu šoping centra biće montirana veštačka trava, kazneni prostor i gol, tako da će svi posetioci imati prilike da iskušaju umeće poznatih golmana i tako postanu donatori Humanitarne organizacije Zajedno za život.

Na golu vas čeka trojac "Državnog posla", te ćete imati priliku da vidite kako će se arhivatori Torbica, Čvarkov i Boškić snaći među stativama. Takođe, najbolji golman među glumcima i voditeljima i golman Umetničke reprezentacije Srbije Milan Kalinić braniće humanitarne penale svim posetiocima, a čast golmanske profesije braniće Nikola Milojević, nekadašnji golman mlade reprezentacije Srbije, osvajač evropskog srebra i član Olimpijske reprezentacije Srbije sa igara u Atini 2004. godine.

Dolazak na ovu humanitarnu akciju potvrdila je i kompletna fudbalska Umetnička reprezentacija Srbije koja će takođe staviti golmane na iskušenja, pa će tako mesto za humanitarni udarac sa "bele tačke" zauzeti i glumci Andrija Kuzmanović i Miloš Petrović Trojpec, kao i muzičari Nigor, Marko Đurovski, Milan Mitrović, Bane Lalić MVP i Bojan Leksington.

Pre šutiranja penala svaki učesnik mora da napravi donaciju ubacivanjem novca u donatorsku kutiju, a sav prihod namenjen je Humanitarnoj organizaciji Zajedno za život koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

Humanitarna organizacija Zajedno za život jedinstvena je organizacija na ovim prostorima koja putem sporta pomaže lečenje obolele dece I do sada je pomogla preko 60-oro dece u procesu lečenja i donirala blizu deset million dinara.

Ova humanitarna akcija održaće se u sklopu projekta Evropska nedelja sporta, koju je pokrenula Evropska komisija, a u Srbiji organizuju Olimpijski komitet i Ministarstvo Omladine i sporta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво