AKTUELNO

Komentarisala je i Ivanu.

Zadrugari su imali priliku da vide i snimak sa žurke, koja je bila pre nekoliko dana, a tom prilikom Bora Santana, Vladimir Tomović i Rade Lazić posmatrali su devojke u kući kako igraju.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: NIJE TAKO VERNA KAO ŠTO SE PREDSTAVLJA? Dalila uhvaćena u PREVARI, evo sa kojim poznatim voditeljem se STRASNO LJUBILA! (FOTO)

Posle prikazanog snimka, oni su priznali da su komentarisali igranje Milice Kemez, ali i Ivane Krunić i Jelene Pešić. Vladimir je istakao i kako je Rade pokazao simpatije prema Milici, a zatim je rekao i kako je Milica za oko zapala i Bori Santani.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričali smo o Milici Kemez u snimku - rekao je Vladimir, a onda je Bora nastavio: Da, o Milici. Oduševljeni smo kako igra. Fascinirala me devojka, i sada je gledam. Devojka je fenomenalna, liči mi na jednu moju drugaricu. To je i Vladimir potvrdio. Na kraju smo i Ivanu komentarisali - pričao je Santana.
Rekao sam da su mi dve devojke top, Jelena i Milica. Za Milicu smo rekli da je "kidalica", ništa ružno - rekao je Rade.

Foto: TV Pink Printscreen

Rade je deset minuta pre ovog klipa, izjavio Milici simpatije, da bi posle deset minuta video Boru koji navaljuje na Milicu. Ja ne lažem! - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne! Boru gledam kao drugara isključivo. Što se tiče Radeta, ja sam mu dala do znanja da tu ne može da postoji ništa. Rade je meni prišao i rekao u nekoliko navrata, ali sam rekla da to nije okej, jer nisam imala raščišćene odnose sa Filipom. Posle ove situacije, ne bih volela da nastavim sa Filipom. Ovo što Ivana radi, to može da radi svaka devojka. U ovo sam ušla, jer sam imala emocije - izjavila je Milica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'