AKTUELNO

Ipak ne može da joj priđe zbog drugih cimera.

Zadrugarima je prikazan i snimak razgovora Milana Petkovića i Nine Babić. Ovaj ukućanin tada je rekao kako mu se sviđa Nina, ali da ne želi da joj prilazi zbog drugih momaka. Inače, ovu ukućanku prate glasine da joj se sviđaju Rade Lazić i Nikola Orozović. Međutim, ona to negira.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: SUZE MILICE KEMEZ ZABOLELE SU ČITAVU SRBIJU: Sinoć se GUŠILA U SUZAMA, njena sestra VAN SEBE: Dalila ju je ISKORISTILA i čačnula gde je NAJSLABIJA! Milica ima TRAUME, roditelji su je kao malu OSTAVILI (VIDEO)

Ja ovde nikome ne mogu da verujem. Ako se desi, desilo se - komentarisala je Nina ovu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona (Nina) mi se baš dopala. Kada me devojka zagrli, ja se istopim. Stvarno mi nije dobro. Nisam ljubomoran na Radeta. Ja njega gotivim i rekao sam jasno u klipu da ne želim da joj prilazim i da smetam njemu. Ja kada sam video da se on (Rade) distancirao od nje, ja sam joj prišao, ali nisam znao da postoji treća osoba (Nikola). Nini se sviđa Nikola, a Mina samo vuče konce - govorio je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se devojke svakoga dana zaljubljuju u drugog muškarca. Ona je okej devojka, ali je ne vidim kao moju devojku. Čim malo dobiju tu barijeru, odlaze kod drugog - izjavio je Rade.
Ja sam rekao Nini: "Imam osećaj da si ludo zaljubljena u Nikolu Orozovića", evo osmeh je sve rekao, ali nije do nje. Sada Nikola treba da uzvrati - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, pre dva dana sam osetio emocije sa njene strane. Ona nikada to nije smela da prizna, ja sam se distancirao pre 10, 15 dana - izjavio je Nikola Orozović koji je ranije pokazao emocije i prema Mini Vrbaški: Ona je pokazala da zna da bude jako zla, što je ružno! - dodao je Nikola kada su ga pitali za Minu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nina je ovde samo igračka da bi se ljudi igrali sa njom - rekla je Tara.

Autor: S. Kuvekalović

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

#Rijaliti Zadruga

'