AU, KAKVA BI OVO ATLETIKA BILA! ŠTAFETA 4x100: Bolt, Ronaldo, Mbape i Bejl!
Foto: Profimedia, EPA / Ali Haider, EPA / Srđan Suki, EPA / Andy Rain, AP / Thibault Camus

ŠOU

AU, KAKVA BI OVO ATLETIKA BILA! ŠTAFETA 4x100: Bolt, Ronaldo, Mbape i Bejl!

Ostali sportovi -

Niko kao oni: Najbrži čovek na svetu svih vremena Jamajkanac Jusein Bolt sastavio je nepobedivu štafetu od aktuelnih fudbalskih zvezda. Kad bi se oni našli na trkačkoj stazi, u obzir dolazi samo pobeda

Najbolji fudbaler među atletičarima Jusein Bolt sastavio je štafetu 4x100 metara od aktivnih igrača. Pored sebe, uvrstio je Kilijana Mbapea, a potom izabrao Kristijana Ronalda i Gareta Bejla. Otpali su Mohamed Salah, Sadio Mane, Pjer-Emerik Obamejang, Markus Rašford, Liroj Sane...

Svetski rekorder sa Jamajke u trkama na 100 i 200 metara, kao i u štafeti 4x100 i 4x200 metara, uz Mbapea iz PSŽ, prednost je u odnosu na plejadu mladih igrača dao iskusnijima - Ronaldu iz Juventusa i Bejlu iz Reala.

Novinare je interesovalo ko je za Bolta bolji fudbaler, Ronaldo ili Mesi.

- Biram obojicu. Mnogi postavljaju pitanje ko je bolji od njih dvojice, a u pitanju su fudbalski genijalci - istakao je Jamajkanac, a potom ipak izabrao stranu.

- Oduvek sam bio veliki navijač Kristijana Ronalda. Zaista se divim njegovoj sposobnosti da uspe u tri različita šampionata - Premijer ligi, Primeri i Seriji A.

(Kurir.rs / Aleksandar Radonić / Foto:Profimedia, EPA / Ali Haider, EPA / Srđan Suki, EPA / Andy Rain, AP / Thibault Camus)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track