ACA LUKAS OPET O DANIMA LUDAJE: Prevaranti, pokažite ugovor sa mnom!
Foto: Dragan Kadić

BESAN

ACA LUKAS OPET O DANIMA LUDAJE: Prevaranti, pokažite ugovor sa mnom!

Stars -

On je i u razgovoru za Kurir poručio da nikakav ugovor nije potpisao, te da iz tog razloga niko nije mogao da očekuje da se negde pojavi

Aca Lukas se iznervirao nakon što su ga organizatori Dana ludaje u Kikindi optužili da je ispalio publiku pošto se nije pojavio na koncertu, dok pevač tvrdi da nije postojao nikakav dogovor.

On je napisao otvoreno pismo u kom tvrdi da čak i ne zna s kim polemiše na ovu temu, dok na njegov račun pljušte optužbe. On je iz tog razloga pobesneo i organizatorima u Kikindi poručio da dostave dokaze.

- Zbog netačnih, a pre svega zbog krajnje zluradih i zlonamernih izjava i objava ljudi (ne znam koji su) iz organizacije manifestacije Ludaja u Kikindi, pozivam ih sa punom odgovornošću mog imena i moje karijere da odmah celokupnoj javnosti prezentuju kada su kontaktirali sa mnom ili sa ljudima iz mog menadžmenta i ugovorili „koncert Ace Lukasa u Kikindi“ i ako su to uradili, da nam prezentuju detalje tog dogovora. Ugovor, usmeni dogovor ili bilo šta vezano za bilo kakav kontakt između nas i organizacije!

Dotad: sram da vas bude, lažovčine i prevaranti, ko god da ste - napisao je Lukas na svom Instagram profilu, vidno iznerviran.

On je i u razgovoru za Kurir poručio da nikakav ugovor nije potpisao, te da iz tog razloga niko nije mogao da očekuje da se negde pojavi.

(Kurir.rs / N. M. / Foto:Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track