REZZIME DANA (nedelja): Nejmar spas u poslednji čas! Obarali Valensija, Borusija i nesrećni Junajted

Vreme čitanja: 4min | ned. 22.09.19. | 23:00

Pogledajte ko vam je 22. septembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

ARSENAL - ASTON VILA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:2
Tobdžije su večeras demonstrirale činjenicu da nisu ekipa bez karaktera pošto su u sudaru sa Aston Vilom dva puta gubili i na kraju preokrenuli na 3:2. Svaka čast na tome, ali odbrana Unaja Emerija ipak je previše šuplja za borbu za najviši plasman. Pa iako Aston Vila to nije umela da kazni, Liverpul i Mančester Siti sigurno hoće. Ali, to vas ne mora da brine. Kec je zaokružen.

Opširnije OVDE

LEĆE - NAPOLI (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 1:4
Napolitanci su nizali šansu za šansom od početka, pretili su Insinje i Ljorente da bi iskusni Španac posle 28. minuta igre pogodo slično kao pre neki dan protiv Liverpula. Ubrzo je bilo 2:0 za Napoli. Tahcidis je igrao rukom u skoku sa Ljorenteom i skrivio penal. Insinjeu je golman Gabrijel prvo odbranio, ali je penal ponovljen jer je Brazilac previše izašao sa linije. Iz popravnog je Insinje bio precizniji... Na početku drugog poluvremena je Fabijen Ruiz prelepim golom sa 20 metara rešio sve dileme oko pobednika.

Opširnije OVDE

SANDARD - EUPEN (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:0
Kostas Laifis je već u šestom minutu nagovestio da će ovo biti lagana šetnja za Standard, ali mu je Crnogorac Boljević na kraju “ukrao šou”, što bi rekli Ameri. Prvo je glavom u 27. minutu zakucao loptu u gostujuću mrežu za 2:0, da bi onda u 61. napravio pravo malu čarlamu. Vešto je zavrnuo čuvara negde na 20 metara od gola, a onda sa puno efea poslao loptu tamo gde Eupenov golman nikako nije mogao da je stigne.

Opširnije OVDE

LACIO - PARMA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:0
Manje-više rutinska pobeda Lacija. Imobile je već u osmom minutu načeo Krstaše, a meč je odlučen u 67. kada je Sergej Milinković Savić poslužio Adama Marušiča za konačan trijumf Nebeskoplavih. Mirisalo je na zapaljivu atmosferu, ali je večeras došla pobeda koja će smiriti tenzije u Laciju i obradovati sve vas koji ste gađali keca na Olimpiku.

Opširnije OVDE

PORTO - SANTA KLARA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0
Posle pobede u četvrtak nad Jang Bojsima i one kontroverzne u 98. minutu prošlog vikenda, Portu je ovo večeras bilo kao lakši trening. Iako se očekivalo da Seržo Konsesiao odmori neke od nosilaca igre, on je izveo najjači tim koji je imao na raspolaganju. Zmajevi su vrlo lako slomili otpor slabašnih gostiju. Ze Luis je trzajem glavom u 15. minutu iskoristio asisteniju Danila Pereire, da bi posle prekida Korone u 41. minutu sopstvenu mrežu zatresao Cezar Martins.

Opširnije OVDE

LION - PSŽ (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 0:1
Sve je izgledalo beznadežno za goste do 87. minuta, kada je osporavani Nejmar još jednom odlučio da reši meč i donese trijumf Svecima. Prošlog vikenda zapamtili su ga igrači i navijači Strazbura, a večeras fanovi Liona koje je spretnim udarcem ostavio bez tri boda u napetoj završnici. Pariz nije oduševio, ali je slavio, a to se na kraju računa.  

Opširnije OVDE

ČELSI - LIVERPUL (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 1:2
Dao je Čelsi sve od sebe, odigrao je egal utakmicu, u finišu imao i šanse da uzme taj jedan bod, ali ono što su promašili Tami Abraham, Miši Batšuaji i Ros Barkli, nisu Trent Aleksander-Arnold i Roberto Firmino i Liverpul je slavio sa 2:1 za 15. uzastopnu pobedu u prvenstvu. Dva gola iz prekida u prvom poluvremenu bili su dovoljni Crvenima da stignu do velike rpednosti koju nije ugrzio lep pogodak Kantea u 71. minutu.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

VALENSIJA - LEGANES (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:1
Albert Selades se posle punih 13 godina vratio na Mestalju. Poslednji put je tu bio kao igrač Saragose, sada kao trener Valensije. Nevoljeni trener. I ako je i bilo kakve sumnje sad je postalo jasno da mu neće biti nimalo lako da uvede red u svlačionicu. U petom kolu Primere razočaravajućih 1:1 protiv fenjeraša Leganesa, koji bi čak mogao i da se žali zbog spornog penala sa kojeg je Dani Pareho postigao prvi gol na utakmici.

Opširnije OVDE

AJNTRAHT - DORTMUND (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 2:2
Dva puta su Milioneri vodili, dva puta je uporni Ajntraht stizao to vođstvo, a drugi gol za domaćine ujedno i okidač za veliku radost postigao je Japanac Daiči Kamada dva minuta pre kraja. Momak koji je dobio priliku u poslednjih pola sata potpuno je razmrdao igru Ajntrahta, čiji je trener Adi Hiter promešao sastav posle utakmice sa Arsenalom u Ligi Evrope minulog četvrtka.

Opširnije OVDE

VEST HEM - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 2:0
Vest Hem je bio bolji i generalno je dominirao na celom meču protiv nemoćnog gosta, a vodeći pogodak pao je u poslednjem minutu prvog poluvremena posle sjajne akcije. Odlična kretnja Andreja Jarmolenka omogućila mu je da se nađe u izglednoj poziciji posle kombinacije Nobla i Felipea Andersona. Tačku na meč stavio je levi bek Aron Kresvel fenomenalnim pogotkom iz slobodnog udarca u 84. minutu.

Opširnije OVDE


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara