Grbović: Partizan nije dobro radio sa Pecarskim

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.09.19. | 10:37

Za njega nije pronađena prava pozicija, smatra Grbović

Odluka Marka Pecarskog da napusti Partizan i pređe u FMP, „mlađeg brata“ Crvene zvezde, izazvala je revolt navijača crno-belih. Ipak, nije ni njima najjasnije zašto je tako lako pušten da ode jedan od najvećih talenata srpske košarke, ali Pecarski je nezadovoljan statusom u klubu zatražio ispisnicu.

Svoje viđenje situacije dao je nekadašnji as Partizana Goran Grbović, koji smatra da su crno-belih napravili grešku.
Kad je stigao, za njega nije pronađena prava pozicija, nije se znalo šta igra. Desila su se previranja, smena trenera... On nije ni četvorka, ni petica, tako da je s njim trebalo da se radi mnogo više. U početku je trebalo da mu se nađe pozicija, a kasnije je sve krenulo lošim putem. Mislim da je on krilni centar, slične je građe kao Novica. Bio je jako veliki potencijal, a očigledno da se tada s njim nije radilo kako treba”, rekao je Grbović za Kurir.

Izabrane vesti

Po njegovom mišljenju, Pecarski je napravio dobar izbor po odlasku iz Partizana i da ga zbog toga ne treba osuđivati.
To je njegova odluka, ne treba nikoga da osuđujemo, igrači se u principu ne rukovode navijačkim strastima Sigurno će u FMP posvetiti mnogo više pažnje individualnom radu s njim i pronalaženju prirodne pozicije za njega. Tu je Partizan pogrešio. Da li su ga olako pustili, to je pitanje. To je odluka trenera Trinkijerija i njegova je odgovornost. Ako je tako odlučio, verovatno ima razloga”, smatra Goran Grbović.

Marko Pecarski je 2017. godine došao u Partizan iz Bajerna.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara