Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Kakva izdaja Barse i Atletika

Vreme čitanja: 5min | ned. 22.09.19. | 08:10

Pogledajte ko vam je 21. septembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - VERONA (tip 1, kvota 1,18) - 2:1
Nije ovo onaj Juventus koji je dominirao proteklih osam godina, ali je danas ipak uspeo da savlada borbenu Veronu u Torinu. Stara dama je u prilično neubedljivoj partiji uspela da dođe do preokreta protiv ekipe Ivana Jurića, ali gosti sa Bentegodija imaju razloga da žale za bodom zbog nekoliko opasnih situacija iz finiša utakmice - 2:1 (1:1). Igrač preokreta bio je Kristijano Ronaldo, asistent kod debitantskog gola Ramzija u 31. minutu, a potom je bio hladnokrvan na početku drugog poluvremena sa bele tačke. Verona je povela evrogolom Velosa u 21. minutu, a samo minut kasnije Di Karmine nije uspeo da iskoristi jedanaesterac za svoj tim.

Opširnije OVDE

MANČESTER SITI - VOTFORD (tip 1, kvota 1,13) - 8:0
Neko je morao da plati ceh posle neočekivanog poraza Mančester Sitija u Noriču. Na nesreću po Kikea Sančeza Floresa to je bio njegov Votford, koji je fudbalski masakriran na Etihadu - 8:0 (5:0). Stršljenovi su platili danak najboljeg početka jedne ekipe u istoriji Premijer lige. Građani su poveli već u prvom minutu preko Davida Silve, a već u 18. na semaforu je stajalo 5:0 za sastav Đozepa Gvardiole. U među vremenu su se u strelce upisali Aguero, Marez, Bernardo Silva i Otamendi. Do sada u istoriji elitnog ranaga engleskog takmičenja, u ovom formatu, nije uspeo tako brzo da postigne pet golova.

Opširnije OVDE

MOREIRENSE - BENFIKA (tip 2, kvota 1,35) - 1:2
Kakav preokret Benfike! U prvom poluvremenu nije bilo golova, a onda je u drugom bilo svega i svačega. Moreirense je poveo u 48. minutu preko Singa. I sve do 85. minuta je tako bilo. Delovalo je da će Benfika biti poražena. Ali, prvo je Silva izjednačio u 85. minutu, a onda je i Seferović postigao gol u 91. minutu za potpun preokret.

 

GENK - OSTENDE (tip 1, kvota 1,40) - 3:1
Svoj meč je igrao Genk protiv Ostendea i dobio ga je istim rezultatom kao što je Antverpen dobio svoj meč - 3:1. Imao je malo i sreće Genk jer je do prednosti stigao posle autogola Vargasa u 16. minutu. Ostende je čak uspeo i da dođe do 1:1 u 32. minutu, ali je Genk dao gol na vreme preko Onuakua i tako otišao sa 2:1 na odmor. Na kraju je Berge u 90. postavio konačan rezultat. Genk sada ima 13 bodova i nalazi se na sedmom mestu. 

Opširnije OVDE

NICA - DIŽON (tip 1, kvota 1,75) - 2:1
Nica je uspela da preokrene! Nica deluje dobro, Nica deluje ozbiljno. To može da se zaključi posle večerašnjeg meča u kom je Dižon gostovao na Alijanc rivijeri i poražen je rezultatom 2:1 (1:1). Tim Patrika Vijere je sada na deobi prvog mesta sa Pari Sen Žermenom! A, nije sve počelo tako dobro jer je Dižon poveo s 0:1 golom Tavaresa. Međutim, Nica je odgovorila samo sedam minuta kasnije, a Kasper Dolberg je bio priseban i dao je taj veoma bitan gol da se njegov tim povrati u igru. I da preokrene.

Opširnije OVDE.

ANTVERPEN - SERKL BRIŽ (tip 1, kvota 1,25) - 3:1
Imao je Antverpen neke dobre i ranije, ali ove sezone baš deluje dobro. Danas je igrao kod kuće protiv Serkl Briža i uspeo je da ga savlada sa 3:1 (1:1). Sa ova tri boda Antverpen je došao do 15 osvojenih bodova i posle sedam odigranih kola ovaj tim deli prvu poziciju sa Standardom iz Liježa. Ima 15 i Muskron, ali Antverpen ima meč manje. I na ovom meču je odigrao ovaj tim bez greške. Doduše, bila je jedna kada je Arslanagić postigao autogol za 1:1, ali na početku drugog poluvremena je Antverpen dao dva brza gola preko Embokanija i Lamkela pa je meč bio rešen.

Opširnije OVDE

FENERBAHČE - ANKARAGUDŽU (tip 1, kvota 1,18) - 2:1
Nema lakih bodova, ali evo jednih teško izvojevanih i izuzetno važnih za Fenerbahče. Ekipa Ersuna Janala posle preokreta je srušila Ankaraguču na svom terenu, a odlučujući pogodak na meču postigao je Vedat Murići u 73. minutu - 2:1 (1:1). Gosti su poveli nakon kontranapada Devera Orgila u 16. minutu, ali je Fener vrlo brzo izjednačio zahvaljujući Matijasu Jorgensenu. Murići je tada bio asistent, a onda je u drugom poluvremenu izrastao u ključnog igrača Fenerbahčea na ovom meču.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

ATLETIKO MADRID - SELTA (tip 1, kvota 1,45) - 0:0
Tri starne pobede, a onda dva neočekivana kiksa. Prvo poraz od Sosijedada, a večeras neočekivani remi sa Seltom u Madridu. Nikome nije jasno šta se dogodilo sa Atletiko Madridom, koji je odjednom prestao da liči na siguran tim s početka sezone. Jorgandžije su u novoj reviji promašaja bodom častile Seltu i obradovale lidera Sevilju, koji bez ikakve presije dočekuje derbi sa Real Madridom - 0:0.

Opširnije OVDE

GRANADA - BARSELONA (tip 2, kvota 1,40) - 2:0
Nešto u Barseloni opasno ne štima! Pet uvodnih kola Primere - tri kiksa, dva poraza. Sreća u nesreći je što ne ide bogzna kako ni Ralu ni Atletiku, pa će Katalonci bez obzira na sve prosute bodove zadržati priključak sa najvećim konkurentima. Večeras je četa Ernesta Valverdea pala u Granadi (0:2), uz najlošiju partiju od starta šampionata. Tipovali su mnogi stručnjaci tokom leta da će Barselona verovatno nešto "sporije" ući u ligu, što zbog povrede Lionela Mesija, što zbog jasno izražene želje na svim klupskim nivoima da se najozbiljnije napadne Liga šampiona, čak po cenu ispuštanja trona u Španiji, međutim ovoliko problema malo ko je mogao da očekuje. 

Opširnije OVDE

EVERTON - ŠEFILD JUNAJTED (tip 1, kvota 1,75) - 0:2
Everton je ponovo razočarao svoju publiku i doživeo treći poraz u sezoni, prvi na svom terenu posle dva startna trijumfa. Ovoga puta od ekipe Marka Silve bio je uspešniji Šefild Junajted rezultatom 2:0. Ipak, Karamele su uspele da prime dva gola iz jednog direktnog udarca u okvir gola. Gosti su srećno poveli posle kornera u 40. minutu, kada je lopta pogodila Džerija Minu  Sastav Krisa Vajldera je bio lukav, sačekao je prvu priliku koja mu se ukazala i preko Musea postavio konačan rezultat meča.

Opširnije OVDE

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara