Partizan i Zvezda u 161. derbiju

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde igraju 161. „večiti“ derbi u finišu 9. kola Supelige Srbije. Utakmica se igra od 18 sati na stadionu u Humskoj, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu Radio Beograda i na našem sajtu.

Partizan i Crvena zvezda sastaju se u finišu zanimljivog devetog  kola u kome su slavlja odnele gostujuće ekipe osim u duelima Spartaka i Javora gde je pobedu sa 1:0 odnela ekipa domaćina i ekipe Čukaričkog koja je istim rezultatom nadigrala Mladost iz Lučana.

Posle nastupa na fudbalskoj sceni Evrope „večiti" rivali u derbi ulaze izjednačenih ambicija da se pobedom približe vrhu domaće tabele.

Posle jučerašnjih utakmica Crvena zvezda je četvrta sa 18 bodova, četiri više od šestoplasiranog Partizana, s tim da imaju dve utakmice manje u odnosu na TSC i Vojvodinu, a ni jedni ni drugi ne kriju ambicije da dođu na čelo tabele. 

Utakmica Partizana i Crvene zvezde igra se od 18 sati na stadionu u Humskoj, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu Radio Beograda i na našem sajtu.

Tabela: TSC 21, Vojvodina 19, Čukarički 19, Crvena zvezda 18, Radnički 16, Partizan 14, Spartak 12, Napredak 11, Voždovac 11, Mladost 9, Javor 8, Proleter 8, Radnik 7, Inđija 7, Rad 6, Mačva 3.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво