Liga 1 - Rajković produžio agoniju Monaka, Nica slavila posle preokreta!

Autor: Stefan Matić
subota 21.09.2019.
21:56
Izvor: Sportske.net

Odigrani su večerašnji susreti šestog kola Lige 1.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Rajković nije imao većih problema da sačuva mrežu protiv Monaka, Jovanoviću poluvreme u remiju Bordoa. Nim nastavio seriju, Nica iza PSŽ-a.

Bordo 2:2 Brest

"Žirondinci" su poveli preko Žimi Brijana već u šestom minutu, ali je onda usledio preokret gostiju. Do kraja prvog dela igre u strelce se upisuju Grandsir i Otret u samoj završici te se na pauzu otišlo sa vođstvom gostiju.

U  nastavku potpuna inicijativa domaćih urođuje plodom pošto Pablo donosi izjednačenje od 2:2 u 69. minutu. Imao je i Kalu ubrzo priliku meča kada je izašao jedan na jedan sa golmanom, ali je Larsonuer ipak bio uspešniji i sačuvao bod gostima.

Vukašin Jovanoviće je zamenjen na početku drugog poluvremena, u prethodnom delu igre je zaradio žuti karton.

Mec - Emijan 1:2

Gosti su zabeležili vrednu pobedu za beg sa dna tabele, najzaslužniji je bio Žirasi. Dvadesettrogodišnji napadač je prvo postigao gol za vođstvo svog tima u 39. minutu da bi onda asistirao Dibasiju za 2:0 u 54. minutu.

Domaći uspeli da vrate neizvesnost golom Diala u 68. minutu, ali nisu uspeli da poravnaju rezultat do kraja meča.

Nica - Dižon 2:1

Gosti su poveli golom Tavaresa u 22. minutu na iznenađenje domaće publike, ali je rezultat 0:1 bio na snazi tek sedam minuta. Novopridošlica iz Ajaksa Kasper Dolberg izjednačuje na 1:1 u 29. minutu na asistenciju Unasa da bi Atal dva minuta posle pauze kompletirao preokretom golom za 2:1 u 47. minutu.

Ovom pobedom tima Patrika Vijere je skočio na drugo mesto Lige 1.

Nim - Tuluz 1:0

Nim nastavlja sa odličnim igrama, večeras su savladali Tuluz minimalnim rezultatom i tako povećali svoju seriju na četiri meča bez poraza. Strelac odluke je bio Filopoto šest minuta pred kraj prvog poluvremena.

Remz - Monako 0:0

Žardim nastavlja da razočarava svoje navijače, večeras su "kneževi" odigrali 0:0 sa Remzom i tako nastavili crni niz, nekadašnji šampion Lige 1 i posle šest odigranih kola nema pobedu. Ako je za opravdanje tim portugalskog stručnjaka je bio lišen pomoći Ben Jedera, Slimani i Jovetića. Svi napadači su u procesu oporavka.

Predrag Rajković je odigrao svih devedeset minuta u sastavu domaćeg tima.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke