Siti pregazio "stršljenove" sa 8:0

Fudbaleri Mančester sitija demolirali su ekipu Votforda rezultatom 8:0 u meču koji je obeležio subornji program šestog kola Premijer lige. "Građani" su ostvarili jedan od najubedljivijih trijumfa u istoriji takmičenja i na najbolji mogući način se vratili u pobedničku formu.

Izgleda da je Norič, koji je prošlog vikenda iznenadio šampiona, učinio medveđu uslugu ostalim timovima, a igrači Pepa Gvardiole to su potvrdili u prvih 18 minuta meča na "Etihadu" sa pet postignutih pogodaka.

Strelci su bili David Silva, Serhio Aguero, Rijad Mahrez, Bernardo Silva i Nikolas Otamendi.

Na taj način postavili su rekord kao ekipa koja je najbrže postigla pet komada u jednoj prvenstvenoj utakmici, a iako su spustili nogu sa gasa, do kraja su potpuno napunili mrežu "stršljenova".

Do 60. minuta već je bilo 7:0, jer je het-trik kompletirao sjajni Bernardo Silva. Kod njegovog trećeg gola asistenciju je upisao De Brujne, koji je bio strelac, ispostavilo se, poslednjeg gola na utakmici za konačnih 8:0.

Šefild Junajted je iznenadio Everton i odneo pobedu sa Gudison parka rezultatom 2:0, upisavši drugu pobedu u sezoni drugim neuspehom u nizu za domaćina.

Strelac prvog gola bio je štoper Evertona Jeri Mina, koji je u 40. minutu zatresao sopstevnu mrežu, da bi na konačnih 2:0 povisio Muset u 79.

Barnli je sa 2:0 protiv Noriča na domaćem terenu došao do druge pobede ove sezone i izjednačio se sa Totenhemom i Mančester junajtedom na tabeli.

Na ovom meču sve je bilo rešeno u 14. minutu, jer je sjajni Kris Vud postigao dva gola za samo četiri minuta, od čega se gosti nisu oporavili.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво