Autistični slepi mladić osvojio titulu američkog Supertalenta i rasplakao sve gledaoce VIDEO

Mladi Kodi Li u maju je oduševio svet svojim prvim nastupom na američkom Supertalentu, a njegov neverovatni talenat doveo ga je do finala ove emisije gde je osvojio titulu najboljeg.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 21.09.2019.

15:29

Autistični slepi mladić osvojio titulu američkog Supertalenta i rasplakao sve gledaoce VIDEO
Foto: Printscreen YouTube/KODI LEE WINS AMERICA'S GOT TALENT SEASON 14! - America's Got Talent 2019

Li je za klavirom otpevao pesmu "You Are the Reason" u duetu s Lionom Luis. Njihov zajednički nastup oduševio je publiku, ali i korisnike društvenih mreža koji nisu prestali da dele video čim je postavljen na internet. Ovaj neverovatni mladić oduševio je žiri u maju kada mu je Simon Kovel rekao kako će njegov nastup pamtiti do kraja života. Tada je žiri pritisnuo zlatni taster koji ga je doveo do finala, a ovaj mladić je zatim osvojio prvo mesto, piše klix.ba. Prizor koji je usledio nakon što je proglašen za pobednika rasplakao je publiku i sve one koji su emisiju pratili na malim ekranima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: