SANIRAN KVAR U BEOGRADU: Voda stiže za par sati

Tanjug

21. 09. 2019. u 13:27

Svi potrošači u centralnim gradskim zonama dobiće vodu u narednih par sati, pošto je saniran kvar na magistralnom cevovodu na uglu ulica Karnegijeve i Kraljice Marije

САНИРАН КВАР У БЕОГРАДУ: Вода стиже за пар сати

Foto: E.G.

Svi potrošači u centralnim gradskim zonama dobiće vodu u narednih par sati, pošto je saniran kvar na magistralnom cevovodu na uglu ulica Karnegijeve i Kraljice Marije, saopšteno je iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije.


Kako se navodi, ekipe su nakon više od 24 sata sanirale defekt, a po punjenju i reparaciji sistema, svim potrošačima u centralnim gradskim zonama, koji su zbog kvara na predmetnom području imali umanjeni pritisak ili bili bez vode, sistem vodosnabdevanja biće normalizovan u narednih par sati.


Vodovod se izvinjavamo građanima na neprijatnosti navodeći da su ekipe uložile maksimalan trud i napor da građanima u što kraćem mogućem roku obezbede uredno vodosnabdevanje.


Prethodno je i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio da je magistralni cevodov u Karnegijevoj ulici popravljen i počelo je sa puštenjem vode u sistem.



"Upravo je završena popravka magistralnog cevovoda", naveo je Vesić na svom fejsbuk nalogu.


On je najavio da će građani koji žive u blokovima između ulica Kraljice Marije, Starine Novaka, Cvijićeve i Ruzveltove imati pijaću vodu u narednih dva sada, dok se cevi napune.


Dvadeset cisterni sa vodom koje su raspoređene u tom kraju biće na ulicama, za svaki slučaj, do 15 sati.


Vodovodni kvar nastao je juče usled pucanja magistralne vodovodne cevi na uglu Karnegijeve i Ulice kraljice Marije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije