Rastu Rodićeve šanse: Milojević bira između Boaćija i Van la Pare

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.09.19. | 09:26

Pre gostovanja u Minhenu Tomane bio projektovan kao starter u Humskoj

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević mogao bi da ima brigu manje prilikom sastavljanja startne postave za 161. večiti derbi. Iako je u jednom trenutku situacija bila izgubljena, postoji veliki izgledi da mesto u odbrani zauzme standardni levi bek Milan Rodić. On je preskočio gostovanje na Alijanc Areni, a prema poslednjim informacijama sa najvećeg srpskog stadiona potencijalni reprezentativac naše zemlje vratiće se u postavu crveno-belih.

Taj podatak značajno bi olakšao posao Vladanu Milojeviću. Brazilac Žander je zadovoljio stručni štab i čelnike crveno-belih protiv Bajerna, ali je ideja da se mesto stranca ne koristi u utakmici u kojoj je bitno da se pokaže sav ofanzivni potencijal.

Izabrane vesti

Ako Rodić bude spreman – a postoje indicije da će tako biti, odbrana Crvene zvezde biće sastavljena od momaka sa srpskim pasošem. Ostalih šest pozicija popunila bi četiri stranca, dok bi još trojica morala da ostanu van protokola.

Sigurno je da će Vladan Milojević na travu stadiona u Humskoj poslati Marka Marina, Matea Garsiju i Hoze Kanjasa. To implicira da će stručni štab crveno-belih birati između Ričmonda Boaćija i Radživa Van la Pare. Veće su šanse da su u protokolu, samim tim i u prvoj postavi, nađe napadač iz Gane. On ima istoriju dobrih igara u Humskoj, pošto je na stadionu Partizana dva puta matirao Vladimira Stojkovića. Mnogo je odmorniji od Milana Pavkova, koji je odigrao mečeve protiv Inđije i Bajerna. Da nema propisa jasno je da bi tandem krilnih igrača činili Mateo Garsija i Van la Para. Holanđanin će imati značajnu ulogu u Ligi šampiona. Utisak je, ipak, da ga čeka period adaptacije i da se još privikava na život i rad u Crvenoj zvezdi. Na levom krilu protiv Partizana trebalo bi da zaigra Aleksa Vukanović.

Teško je očekivati da će se Milojević odreći Kanjasa kao najčvršćeg igrača u veznom redu. Portugalac Tomane (kao i Ben) zbog svega navedenog visi. Međutim, pre duela u Minhenu nekadašnji napadač Tondele u nekim zamislima Vladana Milojevića bio je projektovan kao siguran starter. Račulo se na svežinu, kao i činjenicu da je odmoran i da bi gkao relativna nepoznanica mogao da bude izneđenje za odbranu crno-belih.

Poslednju reč ima Vladan Milojević.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara