LEDENI U FILMU SA ŽENOM! Kimi Raikonen pojavljuje se sa svojom suprugom u mini-serijalu od 5 reklama
Foto: Alfa

Alfa Racing Team predstavio model C38

LEDENI U FILMU SA ŽENOM! Kimi Raikonen pojavljuje se sa svojom suprugom u mini-serijalu od 5 reklama

Ostali sportovi -

Vozači Kimi Raikonen i Antonio Đovinaci bili su prisutni na događaju sa direktorom tima Frederikom Vaserom, predstavnicima od više od 120 medija širom sveta i posebnim gostima

Alfa Romeo najavio je jedinstveni komunikacioni projekat te večeri. Povodom puštanja Giulia i Stelvio modela za 2020. godinu na tržište, Kimi Raikonen i njegova žena Mintu Raikonen biće zvezde mini-serijala od pet reklamnih spotova.

U pitanju je inovativni projekat koji će prikazati nove osobine dva modela pomoću glumačkih veština dvoje protagonista. Kimi Raikonen i Antonio Đovinaci pokazali su svoje sposobnosti nedavno kada su se pojavili u uzbudljivim snimcima Baloko poligona, na snimanju prezentacije specijalnih Alfa Romeo Racing izdanja modela Giulia i Stelvio. To uspešno iskustvo dobilo je pozitivne reakcije međunarodne javnosti, a ova aktivnost će se nastaviti kako bi se dodatno prikazao glumački talenat Kimija, ovaj put i sa njegovom suprugom u sporednoj ulozi.

Specijalni eksterijeri za italijanski Gran Pri

Ovaj događaj takođe predstavljao svakao priliku za otkrivanje modela „Alfa Romeo Racing Team“ C38 koji će se takmičio te nedelje u Monci na svetskom prvom prikazu. Njega karakterišu izuzetni eksterijer koji je posebno izradio Alfa Romeo Centro Stile kako bi se proslavio italijanski Gran Pri i unapredio nesvakidašnje balansiran izgled automobila koji će voziti Antonio Đovinaci i Kimi Raikonen. Najupečatljiviji element je italijanska zastava na blatobranima koja naglašava osećaj nacionalne pripadnosti brenda Alfa Romeo.

foto: Alfa

Nezaboravno veče na mestu gde se čuva istorija brenda Alfa Romeo

Nema boljeg mesta za ove najave od muzeja „La Macchina del Tempo“ u Areseu tokom te uzbudljive nedelje pre Monca Gran Prija, u okviru koga će Alfa Romeo učestvovati u dugom nizu inicijativa u Milanu i Monci. Događaj je privukao predstavnike više od 120 medija širom sveta i specijalne goste sa scene Formule 1, uključujući direktora „Alfa Romeo Racing“ tima Frederika Vasera, i vozače Mikelu Čerutija i Cezara Fjorija. Veče je započelo kada su vozači Kimi Raikonen i Antonio Đovinaci predali nove automobile osmorici srećnih Alfa Romeo kupaca! (Kurir.rs / Alfa Romeo/PCA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track