INCIDENT NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Lakši sudar cisterne i kamiona na pisti, nije bilo prekida saobraćaja

Novosti Online

20. 09. 2019. u 14:35

Cisterna koja prevozi gorivo i kamion koji vozi ketering za avione su se sudarili na pisti beogradskog aerodroma Nikola Tesla, potvrđeno je "Novostima"

ИНЦИДЕНТ НА АЕРОДРОМУ НИКОЛА ТЕСЛА: Лакши судар цистерне и камиона на писти, није било прекида саобраћаја

Ilustracija / Foto: N. Fifić

Cisterna koja prevozi gorivo i kamion koji vozi ketering za avione su se sudarili na pisti beogradskog aerodroma Nikola Tesla, potvrđeno je "Novostima".

Iz uprave vazdušne luka nam je rečeno da je reč je o manjoj nezgodi, te da je aerodrom nastavio da funkcioniše normalno.

Pročitajte još - INCIDENT NA AERODROMU NIKOLA TESLA: Sudar dva vozila!


"Oko 11.25 časova, prilikom opsluge aviona, na parking poziciji A10 na beogradskom aerodromu došlo je do kontakta vozila koje opslužuje avione keteringom i cisterne koja opslužuje avione gorivom", stoji u saopštenju aerodroma.

"Napominjemo da je reč o manjoj nezgodi, na lokaciji udaljenoj od piste, tzv. platformi, koja služi za parkiranje i pripremu aviona za let. Događaj nije uticao i ne utiče na bezbednost i redovnost aktivnosti na aerodromu. Aerodromske službe reagovale su pravovremeno i u skladu sa procedurama", dodaje se u objavi za medije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Kastig

20.09.2019. 16:00

Pa dobro, imaju ocrtane putanje kojima smeju da se krecu, nije bas da imaju celu pistu da se vozikaju. Ali da je stvarno glupo, glupo je...

Perica Iz Varosi

20.09.2019. 16:15

Очит доказ да је Србија у оскудици искусних возача!!!!!!!!!!!!!