Partizan se zahvalio deci: Poslali smo najlepšu sliku u svet

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.09.19. | 12:39

Oko 20.000 dečaka i devojčica bilo u Humskoj

Bruji ceo svet o slici sa stadiona Partizana: 20.000 devojčica i dečaka bodrilo je crno-bele na utakmici sa AZ Alkmarom. Pričaju o tome danas na svim meridijanima, objavljujući i fotografije sa meča u Humskoj, kao o nečemu što do sada nije viđeno na stadionima, bar ne kada su u pitanju susreti na velikoj sceni.

Tim povodom oglasio se i Partizan, koji je objavio saopštenje, u kojem se zahvaljuju deci pristigloj sa svih strana Srbije i iz Republike Srpske, na sjajnoj podršci tokom svih 90 minuta.
Draga deco, učitelji, treneri,

Izabrane vesti

Sa ponosom možemo reći da smo na sinoćnoj utakmici grupne faze UEL između ekipa FK Partizan - FK AZ Alkmar poslali najlepšu sliku u svet!

Sa tri tribine stadiona u Humskoj 1 u tv prenosu koji je pratila ne samo čitava Srbija, region, već i Evropa desetine hiljada mališana zdušno je klicalo voljenom timu prenoseći poruku ljubavi, mira, zajedništva, sportske tolerancije i fer pleja!

FK Partizan je uz vašu pomoć, fudbalskih škola iz Srbije, Republike Srpske, ali i osnovih škola iz Beograda još jednom pokazao da je veliki klub koji ovakav događaj može da organizuje bez ijednog incidenta!

Oduševljenje vašim dolaskom pokazale su i novinarske ekipe na stadionu, zaposleni u FK Partizan, ali i čitava fudbalska nacija koja je u milionskom broju pratila prenos putem tv ekrana!

Sa željom da ovakva slika sa stadiona postane praksa, a ne izuzetak, sa velikom zahvalnošću”, piše u saopštenju Partizana.

Crno-beli su kaznu UEFA od dve utakmice bez navijača odradili, te će Mančester junajted u 3. kolu Lige Evrope dočekati sa publikom. I onom starijom od 14 godina.

Foto: Starsport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara