Nova vest
Fudbal

Petak, 20.09.2019.

12:42

Večiti derbi na O2 TV!

Prvi okršaj Partizana i Crvene zvezde u ovosezonskog Linglong Superligi Srbije u direktnom prenosu 22. septembra od 18 časova.

Izvor: O2

Autor:O2

Večiti derbi na O2 TV!

U nedelju, 22. septembra od 18h ljubitelje fudbala očekuje direktan prenos večitog derbija na ovoj nacionalnoj stanici, kao I razgovor sa specijalnim gostima u studiju pre I posle završetka utakmice.

Partizan i Crvena zvezda igraju 161. put u prvenstvu, a ovaj “večiti derbi”, kao retko koji do sada, može da se nazove pravim evropskim. Ne samo zbog želje na terenu, vatre na tribinama i obilja dobrih igrača, nego i zbog činjenice da se “crno-beli” i “crveno-beli” sastaju posle velikih i važnih utakmica u evropskim kupovima, a pred jesen koja im donosi velika iskušenja u tri takmičenja.

Nisu debitanti Savo Milošević, ni Vladan Milojević, znaju šta je derbi i Stojković i Marin, Tošić i Borjan, ali će čar ove posebne utakmice prvi put osetiti mnogi. Svi oni će imati sreću i čast da budu deo najboljeg što srpski fudbal ima, i priliku da pokažu koliko vrede i ko je bolji.

Derbi devetog kola Linglong Superlige Srbije i najveću utakmicu jeseni imaće priliku da vide i gledaoci O2 televizije, uz emisiju pre početka od 17.30h u kojoj će voditelji Miloš Šaranović I Miljan Milićević razgovarati sa specijalnim gostima u studiju, ali I sa stadiona. Takođe, nakon završetka utakmice, uslediće I analiza igre u studiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve