Vučić: Siniša Mali ne mora da ima diplomu, može biti ministar i sa osnovnom školom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdi da opozicija stoji iza blokade Rektorata Univerziteta u Beogradu, gde grupa studenata zahteva da rektorka od premijerke zatraži smenu ministra finansija Siniše Malog zbog sumnje da je plagirao doktorat.
Vučić: Siniša Mali ne mora da ima diplomu, može biti ministar i sa osnovnom školom
Foto: 021.rs
On je rekao da ti studenti žele da utiču na sastav Vlade i da Siniša Mali, čiju smenu studenti traže, ne mora da ima bilo kakvu diplomu, može da ima i samo osnovnu školu. Prema njegovim rečima, to je pitanje političkog izbora, za šta odgovara onaj ko je taj izbor napravio.
 
Vučić je izjavio da je "cilj blokade da se izazove pažnja i da država neće slati policiju".
 
"Sve su to partijski aktivisti, sve su to Đilasovi i Jeremićevi... Maltretiraju ljude da ne mogu da uđu u Rektorat", rekao je predsednik Srbije i lider vladajuće Srpske napredne stranke.

Komentari 136

  • Gruber

    29.09.2019 23:13
    Plagijat S. Malog
    Postovani od ovoga komentara.

    NERadi se , dali neko i sa osnovnom skolom nesto moze da bude! ,U svakom slucaju ne Ministar finansija. OVDE SE radi o PLAGIJATU. Ko falsifikuje mora da Da OSTAVKU. BASTA.

    Potdrav
    Vera
  • Keki

    25.09.2019 08:42
    SHimmy - odgovor
    Nece Vucic pasti jos 2 mandata minimum
  • SNS

    23.09.2019 20:03
    SNS
    Lopovska država.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.