20. septembar  2019. 10.34  | Izvor: RTV

Auto - moto berza za vikend na Novosadskom sajmu

NOVI SAD -

Na Novosadskom sajmu će se ovog vikenda održati prva Auto-moto berza. Biće prezentovana bogata ponuda automobila i opreme. Radno vreme  je od 10 do 20 časova, cena ulaznice je 200 dinara. 

Na ovogodišnjoj Auto-moto berzi učešće je potvrdilo preko 50 izlagača polovnih automobila, oldajmera, personalizovanih vozila, motora i auto-moto opreme. Na sajmu će se predstaviti brojne auto-škole, auto-moto klubovi i udruženja. Izlagački segment upotpuniće berza maketa i igračaka automobila, CAR SHOW drift zabavni program i saobraćajna olimpijada.

oldtajmeri,

" CAR SHOW " drift zabavni program će se održati u nedelju, 22. septembra u periodu od 11h do 17h. Zbog čega je reč o nesvakidašnjoj formi auto sporta i zašto je drift drugačiji od svih drugih auto disciplina pokazaće Nikola Stojadinović, Nikola Ilić, Milica Tikić, Goran Burmudžija i Igor Stevanović.

Jedan od glavnih događaja u Vojvodini, a sigurno među najatraktivnijim na Auto-moto berzi, je čuveni defile motoraša koji će se ove godine u čast zatvaranja moto sezone održati 21. septembra u Novom Sadu. Čuveni dvotočkaši i predstavnici bajkerske subkulture defilovaće novosadskim ulicama do Novosadskog sajma gde će posetiti Auto-moto berzu. Čitav događaj će biti upotpunjen i kvalitetnim muzičkim programom, a nastupiće Usamljeni jahači i Azra tribute bend Krvava Meri. 

Uz podršku Grada Novog Sada, organizator manifestacije je Savez vozača Vojvodine, a suorganizator Novosadski sajam.