VIDEO: Poplava u centru Beograda zbog pucanja cevi, saobraćaj otežan

U Ulici kraljice Marije u Beogradu, rano jutros pukla je velika cev i velika količina vode sliva se okolnim ulicama pa je saobraćaj otežan.
Stanari tog dela Beograda, prema rečima nadležnih, vode neće imati dok se kvar ne otkloni, najverovatnije do večeras. U Beogradskom vodovodu navode da je u pitanju havarija na magistralnom cevovodu i da su ekipe na terenu od pet ujutru.
 
 
Velika količina vode sliva se Cvijićevom, Ulicom Starine Novaka, zatim Dalmatinskom, Stanoja Glavaša i Bulevarom Despota Stefana. Saobraćaj je usporen, a linije 33 i 48 preusmerene su na Takovsku ulicu iz Ulice Starine Novaka.
 
Otežan je i prolazak pešaka koji se, kako prenosi RTS, snalaze kako znaju i umeju da bi našli parče kolovoza koje nije potpuno pod vodom ne bi li uspeli da pređu ulicu. 
 
 
Iz Uprave saobraćajne policije su rekli da su na nekoliko tačaka na ovom delu grada raspoređene patrole kako se ne bi stvarale još veće gužve. 
 
 
Ekipe Beogradskog vodovoda zatvorili su vodu, ali je izvesno da će se ona slivati tokom celog dana s obzirom na to da je potrebno neko vreme da se magistralna cev isprazni.
  • Milo

    20.09.2019 16:35
    Da
    A zato mi u Novom Sadu nemamo vode! Pa sad mi jasno
  • Antonio

    20.09.2019 16:24
    Jel me zezaš
    Likuša samo sedi u barici vode, trebalo joj je spašavanje? Jel me zezate? Ne uopšte nije namešteno...
  • Penzioner

    20.09.2019 13:20
    ...
    Dokle više vesti iz BG na svim Tv stanicama, dosta više

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija