Zidan je zazidan: Otkaz bi koštao Madriđane 80.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.09.19. | 09:08

Francuz može mirno da spava

Može Zinedin Zidan mirno da spava. Ugovor sa Realom mu je takav da je za klupu – zazidan. Uveliko se priča da mu se ljulja klupa u Kraljevskom klubu, kako zbog slabih rezultata na početku sezone, tako i zbog sukoba sa predsednikom Florentinom Perezom.

Debakl protiv Pari Sen Žermena (3:0), koji je igrao bez Nejmara, Mbapea i Kavanija, dopunio je čašu žuči na Bernabeuu. Ali, teško da će Perez da potegne za smenom, jer bi otkaz Zidanu naneo žestok udarac Realu.

Izabrane vesti

Kako tvrdi list Sport, koji jeste naklonjen Barseloni, otkaz Zinedinu Zidanu bi koštao Reala 80.000.000 evra! Francuski stručnjak je proletos potpisao ugovor na tri i po godine, po kojem će zarađivati 13.000.000 evra godišnje, uz razne bonuse. To je njegova neto zarada, gotovo 40 miliona još do kraja ugovora.

S obzirom na to da se u fudbalskim krugovima ponovo lansira priča kako u Madridu razmišljaju da vrate Žozea Murinja, koji je slobodan od prošle zime, ni njegovo angažovanje ne bi koštalo Real manje od Zidanovog, ako ne i više.

Zbog svega toga scenario po kojem bi Zizu uskoro mogao da dobije otkaz u Kraljevskom klubu ne deluje kao realan scenario. Na njegovu sreću, ni Barselona ne blista baš na početku sezone, pa i dalje može sve da se okrene u korist Reala i Zidana. A, onda bi priča o otkazu vrlo brzo bila zaboravljena.

Foto: Reuters

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara