Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.09.2019.

23:34

Stojković: Mogli smo do tri boda, ali to je fudbal

Golman Partizana Vladimir Stojković pohvalio je AZ Alkmar, ali rekao da je njegova ekipa mogla do pobede u prvom kolu Lige Evrope.

Izvor: LN

Autor: LN

Stojković: Mogli smo do tri boda, ali to je fudbal
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Partizan je remizirao sa AZ Alkmarom rezultatom 2:2 u prvom meču Grupe L Lige Evrope na domaćem terenu.

"Delovalo je da kontrolišemo utakmicu posle tog crvenog kartona i delovalo je da smo mogli do tri boda, ali fudbal je to. Videli ste - jedna kontra, kada nismo očekivali, i eto. Ispustili smo dva boda, ali ovo je Evrope, idemo dalje - glavu gore", kazao je Stojković.

Stojković je pohvalio protivnika.

"Ekipa koja je stalno u vrhu holandskog fudbala. U svakom momentu se zna ko šta radi, imaju brze igrače, nimalo naivna ekipa, ali mogli smo da pobedimo. Ima još dosta utakmica".

Bivši golman Crvene zvezde nije pričao opširnije o "večitom" derbiju u nedelju.

"Nema šta, najveća utakmica kod nas. Obe ekipe dolaze posle Evrope. Da se odmorimo ova tri dana, pa ćemo videti u nedelju", konstatovao je Stojković.

U drugom meču Grupe L Mančester junajted je pobedio Astanu sa minimalnih 1:0, a crno-bele sada očekuje duel sa Kazahstancima, 3. oktobra.

"Sigurno da je dobro, naše sledeće gostovanje je u Astani gde bi bilo dobro da uzmemo bodove i zadržimo priključak za drugim mestu", jasan je Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve