Posetite Međunarodni sajam antikviteta, hobija i umetničkih predmeta u Beogradu

Sajam antikviteta okuplja veliek poštovaoce i ljubitelje unikatnih predmeta.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 19.09.2019.

14:21

Posetite Međunarodni sajam antikviteta, hobija i umetničkih predmeta u Beogradu
Foto: Depositphotos/S_Razvodovskij

U subotu 21. i nedelju 22. septembra u hotelu "Slavija", sa radnim vremenom od 10-16h, održaće se veliki Međunarodni sajam antikviteta, hobija i umetničkih predmeta.

Očekuje se velika ponuda svih vrsta antikviteta, unikatnih i umetničkih predmeta (komadnog nameštaja, srebra, bronze, satova, umetnički slika, ikona, militarije, porcelana, stakla, lustera, lampi, penkala, ordenja, starih knjiga,razglednica, filatelije...) uz prisustvo oko 100 izlagača.
Foto: Depositphotos/elenathewise
Na ovoj manifestaciji možete obradovati dragu osobu kao i sebe, kupovinom interesantnih i retkih eksponata koje ne možete naći u radnjama. Svi posetioci sajma, uz kupljenu ulaznicu imaju pravo besplatne procene za sve donešene eksponate kao i sve informacije o literaturi, restauraciji i načinu bavljenja hobijem i antikvitetima

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: