Salihamidžić: Navijao sam za Zvezdu protiv Bajerna 1991.

Sportski direktor Bajerna iz Minhena Hasan Salihamidžić priznao je da je 1991. godine navijao za Crvenu zvezdu kada je igrala protiv Bajerna.

"Za Zvezdu, naravno...Kad budemo dolazili na revanš biće to veoma interesantno. Mislim da je ekipa pokazala da može da odigra dobro, da je imala dobre šanse", rekao je Salihamidžić srpskim novinarima posle meča u Minhenu.

Posle pobede Bavaraca 3:0 protiv Crvene zvezde u prvom kolu Lige šampiona, rekao je da su crveno-beli imali nekoliko dobrih prilika na sinoćnjem meču.

"Mislim da je Zvezda bila opasna, imala je dobre igrače, akcije iako je izgubila 1:0. Kvalitetan su tim, ali da bi se prošlo dalje mora se pobediti i moraju se osvojiti bodovi", rekao je Salihamidžić.

Sportski direktor Bajerna prokomentarisao je i atmosferu na Alijanc Areni koju su napravili gostujući navijači.

Dobra je atmosfera, uvek su uz klub. Interesantno je i radujem se dolasku na Marakanu. Znam kako je dobra atmosfera tamo. Bio sam tamo 1991. kad je Bajern igrao, bio sam sa reprezentacijom Jugoslavije i imao sam šansu da osetim tu atmosferu. Nadam se da će biti tako i ovaj put", rekao je Salihamidžić i osvrnuo se na najboljeg igrača beogradskog tima.

"Marko Marin je sjajan momak, odlično igra i mislim da je on ključni igrač Zvezde".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво