Heroj Mihajlović - "Kraljev govor"!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 19.09.2019.
11:07
Izvor: Sportske.net

Oglasio se Siniša, u svom stilu. Juri rekorde, protiv Rome dan istine za Bolonju...

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je iz bolnice odgovarao na pitanja novinara, tačnije dao izjavu o startu Bolonje u novoj sezoni. Podsetimo, njegov tim iz tri utakmice ima sedam bodova, lako je moglo da bude i svih devet.

"Ništa nismo napravili, to je tek početak, moramo i dalje žestoko da radimo i da se ne zadovoljavamo sa par pobeda"
, rekao je Mihajlović.

Dodao je da ekipa radi na ispravljanju grešaka.

"Prvo poluvreme u Breši ne sme da se ponovi, to je jasno. Utakmica protiv Rome će nam poslužiti da vidimo gde smo i da li možemo da se stabilizujemo u gornjem domu",
dodaje Mihajlović.

"Moramo da budemo agresivni, ali i mudri", rekao je Srbin.

"Korijere delo Sport" je članak naslovio sa "Kraljev govor".

Optimizam je u Bolonji porastao do neba, sve što se desilo Mihajloviću, teška borba koju vodi sa opakom bolešću je ujedinilo tim.

Inače, od kada je seo na klupu Emilijana, Mihajlović je u 20 mečeva osvojio 37 bodova, računajući i prošlu sezonu. Ispred Bolonje su samo Atalanta, Torino, Milan, Juventus i Inter, a zanimljivo da je Mihajlovićeva ekipa osvojila više bodova nego Roma i Napoli, timovi koji imaju mnogo veće budžete.

Miha bi, ako nastavi ovako mogao da sruši klupski rekord. Renco Ulivijeri je u drugoj polovini devedesetih vodio Bolonju dve godine, osvojio ukupno 97 bodova, odnosno prosečno 1.43 po meču. Mihajlović je računajući i svoj prvi boravak u Bolonji pre deset godina, u 41 utakmici sakupio 57 bodova što je 1.39 po meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke