Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.09.2019.

09:15

"Poslali smo zahtev policiji da spreči ulazak Crvene zvezde na Kosovo"

Sekretar Fudbalskog saveza takozvanog Kosova, Erol Saljihu izjavio je kako je malo verovatno da će Crvena zvezda igrati meč Kupa Srbije u Zvečanu.

Izvor: SN

Autor: SN

Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Žrebom za šesnaestinu finala Kupa Srbije određeno je da FK Crvena zvezda u gostima igra protiv FK Trepča iz Kosovske Mitrovice, u Zvečanu 25. septembra.

"Malo je verovatno da će Crvena zvezda igrati na Kosovu.Poslali smo žalbu FIFA i UEFA. Slučaj se razmatra i veoma je osetljiv. Poslali smo informacije i zahtev policiji i carini tzv. Kosova da spreče njihov ulazak na tzv Kosovo. Ukoliko budu ušli, to će biti propust organa bezbednosti", poručio je sekretar Fudbalskog saveza tzv. Kosova.

Podsećamo, UEFA je 2016. godine primila u svoju organizaciju Fudbalski savez tzv. Kosova kada je 28 članica glasalo "za", a 24 "protiv".

Trepča, inače, svoje mečeve igra na stadionu u Zvečanu pošto je proterana sa svog terena u Kosovskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve