AKTUELNO

Proživela je Golgotu, tvrdi zadrugarka!

Dalila Dragojević za vreme emisije ,,Pitanja gledalaca" dobila je pitanje da li će ikada moći da oprosti Biljani Dragojević za reči koje joj je izgovorila, kako je tvrdila zadrugarka.

Dragojevićeva se rasplakala, te je istrčala iz emisije u spavaću sobu, te je za njoj potrčala Jelena Krunić, koja joj je pružila rame za plakanje i reči utehe.

Foto: TvPink Printscreen

Osuđivali su te, da li si ti ovo, ili ono, ne dele se ljudi onako, a onda dođe neka i prihvati je sa tuđim detetom. Vi treba da budete ponosni zbog svega što ste postigli u životu, sve ono što ste ostvarili - tešila je Krunićeva.
Meni je Deki to rekao, mi kad smo trebali da idemo tamo, govorili su da će ispeći prasence za mene. Nikada nije htela negativne komentare da obriše. Ja sam rekla da neću da pričam o ovome, svesni smo mi da će biti takva pitanja. Biljana se uvek mešala u veze Aleksandra i Davida, kad se David upustio u vezu sa Anom, sve najgore je pričala, sve najgore. Ona i Ana su sada okej i ja u to ne ulazim, meni su mnogo gore reči izgovorene. Njoj je Deki rekao da mene nikad neće prihvatiti jer je mene drugi vereo. Napisao joj u poruci, zašto ne kaže da Dalilu nije htela da prihvati, jer je druge vere. Ona je rekla da kod nje u slaonu radi dečko koji je Albanac, zamisli šta ona poredi - odgovorila je Dalila.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'