BRATISLAV JUGOVIĆ: Biti opozicija ne znači i biti protiv svoje zemlje
Foto: Printscreen YT

ČLAN GO SNS PORUČIO

BRATISLAV JUGOVIĆ: Biti opozicija ne znači i biti protiv svoje zemlje

Politika -

Savez za Srbiju nije opoziciona snaga, već je nepristojna klika okupljena oko nepristojno bogatog Dragana Đilasa, tvdi član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović

Bratislav Jugović, član Glavnog odbora SNS poručio je da se politika Saveza za Srbiju, kako kaže, još bogatijeg lidera tog Saveza, Dragana Đilasa svodi se na jalove pokušaje da se diskredituje predsednik Vučić, članovi njegove porodice, kao i ministar Stefanović i njegov otac.

foto: Nebojša Mandić

- To čine ne prezajući od toga da umanjuju kredibilitet svoje zemlje u jednoj od najprosperitetnijih privrednih grana kao što je namenska industrija. Građanima Srbije je potpuno jasno da je Savez za još bogatijeg Đilasa isto što i Savez za siromašnu Srbiju, za Srbiju bez integriteta i bez ugleda.

Dodaje da su se u nedostatku politike Đilasovi jurišnici obrušili na oca ministra Stefanovića samo zato što je ministar Stefanović najbliži Vučićev saradnik.

- Ako već Đilas ne zna šta je čast u političkoj borbi, znaju opozicioni birači koji bojkot izbora doživljavaju kao kukavičluk. Biti opozicija ne znači i biti protiv svoje zemlje. Zbog toga Savez za Srbiju nije opoziciona snaga, već je nepristojna klika okupljena oko nepristojno bogatog Dragana Đilasa - rekao je Jugović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track