AKTUELNO

Ni ne sluti da se Mina sve vreme sa njim igra.

Nakon što je Nikola Orozović okarakterisao Minu Vrbaški kao "devojku lakog morala", ona je pobesnela, te su ušli u konflitkt prilikom čega joj je zadrugar rekao da definitivno želi da prekine kontakt sa njom.

Ono što je takođe zasmetalo Orozoviću jeste njen način rasprave sa drugim ukućanima kada im upućuje žestoke pretnje koje njemu nikako ne prijaju.

Foto: TvPink Printscreen

Mina mi se više ne sviđa. Ona je juče pretila i bila je ljuta bezrazložno. Ti i ja smo završili za sva vremena! - odbrusio joj je Orozović.
Ako još jednom kažeš nešto pogrešno, napraviću ovde haos. Ne možeš tako sa mnom da se ponašaš... To me boli - pričala je Mina.
Jesam li ja bezobrazan prema tebi? Počeo sam da se tresem! Razočarala me, ona mi pripretila i to je to - rekao je Nikola i pobegao besno iz spavaće sobe.

Foto: TvPink Printscreen

Potom su se Dalila Dragojević i Mina dogovorile da se našale sa njim, rekavši mu da je Vrbaški ljuta na njega kako bi joj se on pravdao, što je Orozović i učinio, ne slutivši da se ona igra sa njim.

Mislim da je najpametnije da se razdvojimo i da ne pričamo više. Nijednu lošu nameru nisam imao. Neću da dobijam nikakve pretnje i da se ovako loše osećam i da se tresem i da imam neku negativnu energiju. Ne želim da se tresem tamo na doku, da meni neko preti ako ja nešto kažem. Ja tebe nijednog momenta nisam na seksualan način pogledao niti te uvredio. Ja ne želim da ispadnem majmun. Ja ću da pazim od sada kako se izražavam, ali neću sa tobom komunikaciju. Ja da budem pored tebe i da se plašim, ja to neću - pričao je Nikola, dok je Mina sve vreme bila kod jorganom.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Zadruga 3

'