Gaudlok daleko, Partizan razmišlja o Kilpatriku i Zeldenu

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.09.19. | 08:44

A pominje se i Endrju Herison

Endrju Gaudlok je ime koje se dugo pominjalo kao moguće pojačanje Partizana na poziciji beka šutera, ali kako sada stvari stoje on neće preći u redove crno-belih. Dugo je namigivao navijačima preko društvenih mreža, davao im nadu, ali kako piše novinar Sportanda, Orazio Kauči, to se neće dogoditi. 

Jasno je da crno-beli traže pojačanje na poziciji beka šutera, to je jedino mesto koje je ostalo upražnjeno u timu, a novinar Sportanda ističe da razmišljanja Partizana idu ka Šonu Kilpatriku i Vejnu Zeldenu, ali da za sada ne postoje nikakvi napredni pregovori oko ove dvojice igrača. Takođe, kao moguće pojačanje pominje se i Endrju Herison, bivši igrač Golden Stejta, Klivlenda, Memfisa ali i Himkija.

Izabrane vesti

Kilpatrik je prošle sezone nosio dres Panatinaikosa, ali nije odigrao kao što se očekivalo, dok je Zelden zaista teška meta jer se radi o igraču koji je prošle sezone nosio dres Čikago Bulsa.

Jasno je da Partizan želi da dovede kvalitetnog strelca i da potpuno našpanuje tim koji je već do sada u pripremnim mečevima pokazao zavidan nivo forme, posebno u odbrani. Dolaskom dobrog šutera za tri poena sve bi se dodatno diglo na još veći nivo kada su crno-beli u pitanju.

Preostaje da vidimo na koga će pasti izbor.

Andrea Trinkijeri je u nedavnom intervjuu za MOZZART Sport istakao da prelazni rok traje, ali...
Znam da su najgori ljudi dosadni ljudi, ali moram da ti odgovorim. Za mene su ovih 12, 13 igrača koji treniraju najbolji igrači na svetu. Sa njima svaki dan treniram, želim da budu bolji svakog dana. Prelazni rok postoji, ali to nije aktuelno za mene”, rekao je Trinkijeri.

Bek se i dalje traži... Da li će to biti jedan od pomenute dvojice?

FOTO: Screenshot

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara