REZZIME DANA (utorak): Kad prvak Evrope poruši tikete

Vreme čitanja: 4min | uto. 17.09.19. | 23:25

Pogledajte ko vam je 17. septembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste tipovali...

ZAOKRUŽENO

AJAKS - LIL (tip 1, kvota 1,45) - rezultat  3:0

Polufinalista Lige šampiona krenuo je u novu sezonu u istom stilu kojim je gazio tokom prethodne. Bez obzira što je ostao bez nekoliko igrača, Ajaks je protiv Lila igrao tako da se to nimalo nije osetilo. Dušan Tadić sa kapitenskom trakom na ruci je predvodio Kopljanike do sigurnog trijumfa i keca na vašim tiketima.

Izveštaj sa utakmice možete pročitati ovde.

SALCBURG - GENK (tip 1, kvota 1,45) - rezultat  6:2

Čekali su Crveni bikovi godinama da se domognu Lige šampiona, a onda su krenuli da tuku iz svih oružja. To nije bila utakmica, to nije bio dvoboj, to je bio vatromet radosti Salcburga koji je izgoreo mrežu Genka. Šest komada, pet već u prvom poluvremenu – 6:2.

Izveštaj sa utakmice možete pročitati ovde.

BENFIKA – LAJPCIG  (tip GG, kvota 1,58) – rezultat 1:2

Nemački tim se pobrinuo da dva kluba Red Bula ostvare dve pobede u dve utakmice ove večeri. Pobrinuo se i da kvota na „gol gol“ bude ispunjena, jer je šest minuta pre kraja primio pogodak, koji mu nije ugrozio pobedu, ali je doneo sreću onima koji su izabrali ovu igru.

Izveštaj sa utakmice možete pročitati ovde.

KOVENTRI – VIMBLDON (tip 1, kvota 1,60), rezultat 2:1

Ovo je bilo samo za one sa jakim živcima. Važio je Koventri za favorita protiv Vimbldona, ali ste svojski morali da se preznojite kako biste dočekali keca. Prvo vas je uznemirilo vođstvo gostiju, uspeo je Koventri da uzvrati udarac već u 28. minutu, ali sve do nadoknade mreže su mirovale. A onda je Lijam Volš u 93. minutu pogodio za veliko slavlje na Sent Enrjuz stadionu u Birmingemu.

PRECRTANO

LION - ZENIT (tip 1, kvota 1,70) - rezultat  1:1

Prvi gol u novoj sezoni Lige šampiona postignut je u Lionu. Prošao je 41 minut igre kada se prvi put u elitnom takmičenju zatresla mreža, a ta čast da probije led pripala je Sardaru Azmunu, fudbaleru Zenita, međutim, to nije bilo dovoljno da Rusi i odnesu sva tri boda iz Francuske, ali je bilo dovoljno da popadaju tiketi, na kojima je bio upisan “kec”.

Izveštaj sa utakmice možete pročitati ovde.

INTER - SLAVIJA (tip 1, kvota 1,50) – rezultat  1:1

Seo je Antonio Konte na klupu Intera, dobio uvodne mečeve Serije A, a onda je svanuo utorak 17. septembar i pao je mrak na oči Nerazurima. Milanski velikan je pretrpeo šamar otreženjenja, jer ga je već na startnu Lige šampiona Slavija iz Praga opomenula da bi, umesto zaokreta, još jedna sezona mogla da liči na sve prethodne. Ni na šta. Česi su bili na dobrom putu da pokorie stadion „Đuzepe Meaca“, na kraju su osvojili samo bod (1:1 )i servirali prvo veliko iznenađenje elitnog kupa za sezonu 2019/2020.

Izveštaj sa utakmice možete pročitati ovde.

ČELSI - VALENSIJA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat  0:1

Po sistemu toplo-hladno biće, izgleda, ova sezona za Čelsi. Minulog vikenda Plavci su odigrali sjajno u Premijer ligi, a onda ih je stigao šamar u Ligi šampiona. Valensija je napravila iznenađenje, porušila tikete, ali sebi obezbedila značajne bodove u borbi za prolaz iz grupe.

Izveštaj sa meča možete pročitati ovde.

NAPOLI – LIVERPUL (tip 2, kvota 2,30) – rezultat 2:0

Pre godinu dana, u sezoni u kojoj je Liverpul na kraju postao prvak Evrope, izgubio je u grupi od Napolija. Napolitanci su tada golom u 90. minutu uzeli sva tri boda na svom terenu. I nisu prošli grupu. Ove sezone volja žreba ih je ponovo spojila i duel na San Paolu završio se – isto. Napoli je pobedio. Rezultat samo drugačiji - 2:0. A i ponovo je gol postignut u poslednjem minutu, doduše Ljorente je samo stavio tačku, overio osvajanje tri boda, koja je već u torbu spakovao Dris Mertens golom iz penala u 82. minutu. Prvak Evrope je razočarao. I ne samo to, nego je oborio i brojne tikete.

Izveštaj sa utakmice možete pročitati ovde.

DORTMUND – BARSELONA (tip 2, kvota 2,55) – rezultat 0:0

Tamo gde se očekivao vatromet, u susretu superofanzivnih ekipa, Borusije i Barselone, pucalo se ćorcima. Doduše, Nemci su bili znatno bliži osvajanju sva tri boda u Grupi F, međutim, samo su spektakularni golman Mark Andre ter Štegen i prečka sačuvali kožu španskom prvaku – 0:0. Ter Šetgen je apsolutni heroj meča, jer je u 57. minutu odbranio penal reprezentativnom kolegi Marku Rojsu.

Izveštaj sa meča možete pročitati ovde.

SANDERLEND - ROTERAM (tip 1, kvota 2,05), rezultat 1:1

Na osnovu položaja na tabeli i forme (šest pobeda u poslednjih sedam utakmica) trebalo je ovo da bue lagan kec. Verovatno ste i pomislili da će doći pošto je Mark Meknalti već u prvom minutu poentirao, ali... Dugo je na semaforu stajalo 1:0, da bi u 66. minutu Roteram izjednačio rezzultat i ostavio vas bez dobitka.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara