KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Ekonomac poražen na premijeri u Vranju

Podmlađena ekipa kragujevačkog Ekonomca pretrpela je poraz na startu nove sezone u Prvoj futsal ligi Srbije. „Studenti“ su na gostovanju ekipi Vranja imali vođstvo od 4:1, ali su dozvolili domaćinu da načini veliki preokret i dođe do pobede rezultatom 8:4.

Foto: Zoran Džonov (Sport & zabava sa T & J)

Branilac šampionske krune odlično je započeo meč u Vranju i za svega šest minuta golovima Stojčevskog, Digića i Vranića došao do ubedljivog vođstva od 3:0.

Dodić je u 8. minutu smanjio na 3:1, ali je u 13. minutu Vasić ponovo obezbedio kragujevačkom „vrtiću“ tri gola prednosti.

Ipak, domaćin se nije predavao i do odlaska na odmor uspeo je da nadoknadi rezultatski deficit. Strelci su bili ponovo Dodić, Krstevski i Trajković iz kaznenog udarca sa deset metara.

Ovakav tok događaja poljuljao je moral mladoj ekipi iz Kragujevca, što su Vranjanci iskoristili da trasiraju potpuni preokret u drugih dvadeset minuta.

U periodu između 25. i 28. minuta mreža Ekonomca zatresla se čak tri puta posle udaraca Nikolića, Milosavljevića i Dimitrijevića. Pobedu Vranjanaca potpisao je Dodić het-trikom u 34. minutu.

– Odlično smo otvorili utakmicu, odigrali dobro prvih petnaestak minuta i poveli sa 4:1. Imali smo potom dobru kontru i za 5:1, koju nismo iskoristili, i već u narednom napadu stigla je kazna i primili smo gol. Žao mi je što smo dozvolili na kraju takav preokret domaćinu i pretrpeli poraz od 8:4, ali mlada smo i neiskusna ekipa, tako da je negde i normalno da se dešavaju ovakve stvari. – izjavio je nakon utakmice Vidan Bojović, koji je posle odlaska Predraga Rajića u Salines iz Tuzle, zajedno sa Ivanom Marinkovićem preuzeo brigu o prvom timu Ekonomca.

Priliku da poprave utisak i zaleče rane od startnog poraza igrači najtrofejnijeg srpskog futsal kolektiva imaće predstojećeg vikenda, kada će na premijeri pred svojim simpatizerima ugostiti Novu Pazovu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!