Junajted cilja Britance, još jedna "lisica" na "Old Trafordu"?

Autor: Stefan Matić
utorak 17.09.2019.
23:10
Izvor: Sportske.net

Plan je da se nastavi sa dovođenjem domaćih igrača.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Tim iz Mančester je trenutno na četvrtom mestu Premijer lige, prošlog vikenda je savladan Lester Siti, ali većina navijača nije zadovoljna kvalitetom igre Solskjerovog tima. Po pisanjima engleskog Dejli Mejla, Ed Vudvord i ekipa su ovaj meč i iskoristili za početak inicijalnih pregovora.

Meta je nova zvezda engleskog fudbala Džejms Medison.

Čelnici Lestera su odgovorili da je cena ofanzivca sedamdeset miliona evra, videćemo da li je on sledeći igrač poreklom sa Ostrva koji će pojačati redove "crvenih đavola". U proteklom periodu su stigli Megvajer, Bisaka i Danijel Džejms koji trenutno pruža odlične partije.

medison

Naredne mete su takođe Britanci. Junajted ne odustaje od deteta Mančester Sitija, Džejdona Sanča koji trenutno gradi odličnu karijeru u Bundesligi sa Dortmundom. Dalje na spisku su još Longstaf iz Njukasla, dok se pominju Kalum Vilson iz Bornmuta i Nejtan Kolins defanzivac Stouka. Pitanje je da li će Junajted moći sve ove želje i finansijski da isprati, Mančester mora da obezbedi Ligu šampiona ili će izgubiti znatna sredstva jednog od svojih glavnih sponzora u vidu Adidasa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Wednesday, 18.09.2019
08:30

Mancelester/Lencester

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 18.09.2019
00:23

Рајс,Медисон и Санчо кад су Британци у питању. Продати Погбу,Фреда,Роха,Лингарда,Смолинга и Џонса,уговори истичу Јангу,Матићу и Мати и од тих пара довести још неког.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 18.09.2019
12:24

Ma bravo, ostali engleski velikani ce da stvaraju igrace da biste ih vi kupili. Rajs Celsijevo dete, Sanco Sitijevo i nas navijac. Stvorite nesto sami a da vredi jer ovi sto vam sad igraju iz vase akademije pojma nemaju na celu sa Rasfordom.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 18.09.2019
19:54

Сигурно ти није сметало кад сте од Вест Хема и Арсенала узимали Терија, Лампарда и Ешлија Кола. Вероватно ти не смета ни кад купујете силне младе играче па их шаљете по позајмицама. И како то да су клинци добили шансу баш сад кад имате забрану трансфера,а претходно сте их слали од клуба до клуба? Имао је Јунајтед и оних који су поникли у клубу па касније освајали трофеје,само што се не може увек тако.

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 18.09.2019
18:50

Kupovina 20 klinaca godisnje od po 15/16 godina kako bi jedan od njih mozda bio solidan igrac se danas smatra "stvaranjem" igraca? Hahah... Decko, Junajted ima akademiju, Celsi je u toj prici klasican prekupac na pijaci... I Rasford je prvi spic engleske reprezentacije, za Rajsa niko osim njegove babe nije ni znao da postoji do prosle sezone...

avatar
RocknRolla
Tuesday, 17.09.2019
23:28

Neka neko posalje Solskera u Dis da kupuje domace u domacoj trgovini.