United Media pokreće kanal Nova Sport 1

Regionalni brend Nova TV, koja posluje u okviru United Media i u svom okrilju okuplja televizije Nova, Nova BH, Nova M i Nova S pokreće specijalizovani sportski kanal Nova Sport koji će prenositi premium sportske sadržaje.

Gledaoci u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini uskoro će imati priliku da najvažnija regionalna, evropska i svetska takmičanja gledaju na jednom mestu.

Nova Sport prenosiće Premier ligu, te će ljubitelji engleske lige na novoj televiziji moći da bodre svoje favorite među 20 klubova sa ostrva.

Najzanimljivije utakmice La Lige takođe će biti emitovane na novoj televiziji, koja će uz to biti i „kuća“ američkog fudbala i prenositi utakmice NFL-a. Fanove očekuju najinteresantniji mečevi najveće i najpopularnije profesionalne lige čiji pobednik se kruniše u velikom Super Bowlu.

Liga nacija jedno od najmlađih fudbalskih takmičenja a na Nova Sport kanalu ljubitelji fudbala iz regiona moći će da bodre svoje reprezentacije ili favorite iz dugih zemalja. Uživanje u fudbalu upotpuniće i napeti mečevi između velikih: Fenerbahčea i Galatasaraja, Porta i Benfike, Ajaksa i PSV-a, Šahtjora i Dinama iz Kijeva, Bešiktaša i Fenerbahčea, Benfike i Sportinga.

Nova Sport prenosiće i najvažnije košarkaške utakmice Evrolige i Evrokupa kao i sve mečeve Zvezde, Partizana, Budućnosti i Cedevite.

Gledaoci mogu da očekuju i zanimljive teniske turnire iz SAD, Kine i Japana posebno ako na njima učestvuju igrači iz regiona. Nova Sport kanal uskoro će biti dostupan gledaocima širom regiona – u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

NOVA S je deo United Media, kao i televizija N1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari