Nova vest
Fudbal

Utorak, 17.09.2019.

15:34

Kovač: Nisam pričao s Jovićem, ne smemo potceniti Zvezdu

Niko Kovač, trener minhenskog Bajerna, obratio se medijima povodom duela sa Crvenom zvezdom u prvom kolu Lige šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

Kovač: Nisam pričao s Jovićem, ne smemo potceniti Zvezdu
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Hrvatski trener imao je samo lepe reči za šampiona Srbie i istakao je da ih nikako ne smeju potceniti.

"Imaju veoma iskusnu ekipu, ali imamo i mi. U svakoj utakmici pokušavamo da napadamo, nebitno da li se radi o Bundesligi i Ligi šampiona. Važno je dobro otvoriti utakmicu. Imamo kvalitet, momci se dobro poznaju, ali nijedan od njih ne sme potceniti Crvenu zvezdu", rekao je Kovač novinarima u Minhenu.

Kovač je pre Bajerna trenirao Luku Jovića sa kojim je razvio sjajan odnos. Jović je nekadašnji igrač Crvene zvezde, a Kovač kaže da se nije čuo s njih pred ovaj duel.

"Nisam pričao s njim o Crvenoj zvezdi. On je sada fudbaler Real Madrida. Kao što sam i rekao, pogledao sam veliki broj utakmica Zvezde. Znam da poseduju odlične fudbalere. Moraćemo da im oduzmemo loptu. To je naš plan, sve ostalo ćemo komentarisati posle 23h", kazao je Kovač.

Hrvatski stručnjak pričao je i o velikičini kluba iz Ljutice Bogdana.

"Znamo da je Zvezde veliki klub s velikom tradicijom. Godine 1991. imali su strašan tim i u polufinalu su igrali protiv Bajerna. Imaće podršku velikog broja navijača. Radujem se utakmici, radujem se uopšte početku Lige šampiona", rekao je Kovač i dodao:

"Analizirali smo igru Crvene zvezde. Ne samo da sam ih gledao ove godine, već sam to radio i prošle. Pred domaćom publikom su potpuno drugačija ekipa, ali u sredu mi igramo pred našim pristalicama. Marko Marin je ključan igrač, a takođe se dobro i brane. Želimo da brzo postignemo gol, a ako u tome ne uspemo, bićemo strljivi".

Utakmica između Bajerna iz Minhena i Crvene zvezde igra se u sredu od 21h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu