Četvrtak, 23.09.2004.

15:18

Vlada smenila zamenika Velimira Ilića

Izvor: B92

Default images

Vlada Srbije je smenila Bogoljuba Lazića, zamenika ministra za kapitalne investicije.

Ministar pravde Zoran Stojković izjavio je da je Vlada razrešila dužnosti zamenika ministra za kapitalne investicije Bogoljuba Lazića, čim je dobila informaciju on nije podneo ostavku na mesto zamenika generalnog direktora Mobtela. "Ovaj slučaj predstavlja dokaz da se Vlada ponaša u duhu Zakona o sukobu interesa", kaže Stojković.

"Čim smo saznali za ovaj slučaj g. Lazića, preduzeli smo sve mere, proverili, ustanovili da se on i dalje vodi tamo kao ovlašćeno lice i mi smo ga odmah razrešili. Ova vlada postupa u skadu sa zakonom koji je sama donela - on je razrešen", rekao je Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: